Mindenmás

Napi szürreál: ököllel ütöttek meg egy mentőst Szegeden, aki csak segíteni akart egy részeg férfin

Vádat emeltek azzal a férfival szemben, aki egy, a részeg barátja segítségére siető mentőst ütött meg – derült ki a Szegedi Járási Ügyészség keddi közleményéből.

A vádirat szerint a férfi 2023, március 3-án éjjel hívta ki a mentőket, hogy segítsenek a súlyosan ittas állapotban lévő barátjának, aki egy belvárosi italbolt mellett ült a földön.

ÖKÖLLEL VÁGTA ARCON A MENTŐST

Mint kiderült, a helyszínre érkező mentőst egy üveg borral a kezében szidalmazta a férfi, felrótta, hogy hol voltak eddig. Ezután a folyamatosan szitkozódó vádlottat megkérték arra, hogy ha már segíteni nem tud, akkor álljon arrébb. A férfi ekkor ököllel arcon ütötte a barátját a mentőautóhoz kísérő mentőst, akinek eleredt az orra vére megszédült. A vádlott további bántalmazását a közéjük lépő, és a rendőröket értesítő gépkocsivezető akadályozta meg. A sértettnek 8 napon belül gyógyuló sérülése keletkezett.

Nem ez volt az első hasonló eset Szegeden, korábban úgy mellkason rúgta az egyik részeg férfi a mentőst, hogy az nekiesett a garázsajtónak:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb