Szegedi Arcok

Forgalommal szemben bicajozott a kétsávos körforgalomban az egyik kerékpáros Szegeden – videó is készült róla

Bátor tettet hajtott végre az a szegedi kerékpáros, aki csak úgy lazán a forgalommal szemeben csapatta a bicajával az egyik kétsávos körforgalomban. Videó is megörökítette a nem mindennapi látványt, amit az egyik közlekedésbiztonsággal és forgalomszervezéssel foglalkozó egyesület Youtube-csatornájára töltöttek fel.

Egy közlekedésbiztonsággal és forgalomszervezéssel foglalkozó egyesület Youtube-csatornáján találkozhatunk az alábbi felvétellel, ami jól mutatja, hogy miért kellene mindenkinek tisztában lennie a közlekedés alapvető szabályaival. A videón az látható, hogy egy kerékpáros fittyet hányva a KRESZ szabályaira, bizony szembe tekert be a körforgalomba:

NEM A BICIKLISEN MÚLT, HOGY NEM LETT BALESET

A Szegeden, a Vásárhelyi Pál utcában készült videót végignézve csak egyetlen kérdés merül fel: mégis mi járhatott a képsorokon látható kerékpáros fejében, amikor úgy döntött, hogy az autókkal ellentétes irányba haladva próbálja meg levágni a kétsávos körforgalmat? Valószínűleg semmi. Az Autónavigátor megjegyezte a képsorok láttán, hogy szerencsére nem lett baleset a szabálytalanságból, ám ez nem a biciklisen múlott, aki le is pattant a nyeregből a körforgalomban. Tipikus példa az eset: attól, hogy egy jármű vezetéséhez nem kell jogosítvány, még nem ártana betartani legalább a legalapvetőbb közlekedési szabályokat.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb