Kikapcs

Ez egy gigantikus szilveszteri buli lesz: korlátlan étel és italfogyasztás a Pick Arénában!

A zenét a Zsomboys Együttes biztosítja, az est házigazdája pedig a Szegedi Nemzeti Színház művésze Gömöri Krisztián lesz. Megkérdeztük a szervezőket mi lesz benne a korlátlan ételfogyasztásban, és a svédasztal menüjét hallgatva, egyből meg is jött a kedvünk: mutatjuk miért érdemes befizetni erre a bulira Neked is.

A Pick Arénában szilveszterkor nem akármilyen ízekkel kényeztetheted az ízlelőbimbód: kóstolj bele a kemencében sült kacsacombba, élvezd a tányasi töltött káposzta hagyományos ízeit, vagy merülj el a franciasaláta könnyed világában. A rafinált ravioli, a házi tésztával töltött, vajas gombócok, és a szívvel készült desszertek, mint a vegyes gyümölcsökkel gazdagított süteményvariációk, mind arra várnak, hogy az év utolsó estéjén elkápráztassák az ízlelőbimbóidat. Az ünnepi lakoma igazi gasztronómiai kavalkáddá teszi a szilveszteri bulit a Tisza-parti városban.

Gömöri Krisztián, a Szegedi Nemzeti Színház művésze házigazdaként szórakoztat bennünket, hogy mosolygósan, érzelmekkel tele lépjünk át az újévbe.  

A Zsomboys Együttes garantáltan mindenkit a táncparkettre csábít. Akár a régi kedvencek, akár az új dallamok, mindenki talál kedvére valót a repertoárban, ami az éj folyamán folyamatosan szól majd. Mi is, mint szerintünk sok szegedi voltunk már a koncertjükön, utcabálikon, vagy éppen esküvőn ahol a srácok zenéltek: mindig elképesztően nagy bulit csinálnak.

Természetesen az italválasztékot is megkérdeztük: abban biztosak vagyunk, mindenki számára kínál valamit. Pezsgő, minőségi borok, és a legkülönfélébb rövid italok gondoskodnak arról, hogy a poharak sose maradjanak üresen. A Douwe Egberts Omnia kávé pedig tökéletes kísérője lesz az első óráknak az új évben.

Jegyek már kaphatók, 25.000Ft áron, és ha több információra van szükséged, a Kastélykert Fogadóban szívesen segítenek. Emellett a +36-62-480-637, +36-70-3255499, és a +36-70-326-0461 telefonszámokon is érdeklődhetsz. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb