Mindenmás

Olvasói beszámoló: kivágott fa és kitépkedett virágok maradtak egy tompaszigeti családi ház előkertjében az egyik szolgáltató munkálatai után (frissítve)

Kitépkedett virágok és kivágott fa: ez maradt az egyik tompaszigeti családi ház előkertjében, miután az MVM Next munkatársai ott végeztek valamilyen munkát, osztotta meg szerkesztőségünkkel történetét egyik Olvasónk.

KITÉPKEDETT VIRÁGOK ÉS KIVÁGOTT FA MARADT UTÁNUK

Mint Olvasónk írta, szerdán pont tompaszigeti házuk előtt dolgoztak az MVM Next szakemberei. A munkálatokat követően megdöbbenve fedezte fel, hogy az áramszolgáltató munkatársai tevékenységük során kivágták a 160 centiméteres csüngő díszalmafáját, és kitépkedték a kikarózott 30 centis virágait.

NEM KAPOTT ELŐZETESEN ÉRTESÍTÉST

Olvasónk azt fájlalja az egészben a legjobban, hogy nem szólt neki senki előre, hogy növényei útban lennének, mert akkor természetesen gondoskodott volna átültetésükről, így viszont tönkretették szép, rendezett, nagy gonddal ápolt kertjét.

AZ ÜGYBEN MEGKERESTÜK AZ ÁRAMSZOLGÁLTATÓT

Az ügyben megkerestük az áramszolgáltatót is. Többek között arra voltunk kíváncsiak, a jogszabály hogyan határozza meg, mely munkálatok igényelnek például azonnali beavatkozást, mely esetben nem kell értesíteni az ott lakókat, s esetlegesen az előkertben található növényeket is kivehetik. Amint válaszuk megérkezik, frissítjük cikkünket.

FRISSÍTVE (12.15. 12:28) GALLYAZNI VOLTAK KINT A SZAKEMBEREK

Mint ahogy arról pénteken Olvasónk beszámolt nekünk, az áramszolgáltató munkatársai gallyazni mentek a környékre, a kábelekbe belógó ágakat vágták vissza. “Csak közben az évek óta ott lévő kis fánk és virágaink most valamiért zavarták őket” – írta Olvasónk szerkesztőségünknek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Fotók: olvasói képek

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb