Video365

Megérkezett, elkápráztat, fényt hoz, színt vált: ez a Ledmaster új kollekciója, amely a karácsonyfa alá is tökéletes választás

Mint korábban megírtuk, érkezik a Ledmaster saját kollekciójának bemutatása, amelyet az újonnan nyílt, gyönyörű bemutatóteremben már meg is megcsodálhatunk. Trogmayer Olivér és felesége, Trogmayer-Wábits Viktória a Kenyérgyári út 15. szám alatt vezetett be ismételten a ledek világába, mesélt jövőbeni, fényes terveikről, szakértelmükről, visszatérő, vásárlói kérdésekről. A családi vállalkozás egyedi akcióval, meglepetéssel készül az ünnepekre. A Ledmasterrel fényt, melegséget költöztethetsz szeretteid otthonába, mindezt még a pénztárcád is meghálálja.

“ÖSSZESZERELVE KAPOD MEG A DOBOZBAN”

A piacon fellelhető lámpák közül, a “Stone” elnevezéssel bíró, új kollekció viszonylag nagy mérettel rendelkezik a távirányítós, színhőmérséklet-és fényerő változtatható lámpák körében, amelyet már összeszerelve kaphatsz kézhez és bár már tudjuk, hogy a fekete az új fehér, ezek az új darabok már ünnepi, arany színben is elérhetőek.

“NINCS BUTA KÉRDÉS, ÉN AZT MONDOM”

“Mint akár egy jó barát” megerősítő, támogató tanácsokkal látják el Viktória és kollégái a vásárlókat. A már meglévő elképzelések egyengetésében is részt vesznek, a felújítás-építkezés közben felmerülő kérdéseket is tudásuk legjavával igyekeznek megválaszolni. A led szalagos világítás egy speciális terület, amelyhez kapcsolódóan nem csak a lakosság, hanem a szakemberek is bátran fordulhatnak tanácsért a Trogmayer házaspárhoz. A led szalagok beszerelésében a Ledmaster szakértő szemei lesznek segítségünkre, Olivér személyében. Amennyiben nektek is kérdésetek van a fényforrásokkal kapcsolatban, egyedi, funkcionális világítási tervet szeretnétek összeállítani, egészen biztos, hogy a Ledmaster tudja rá a választ, hisz több, mint tizenhat éves tapasztalat áll Viktória és Olivér mögött.

Fotó: Magyar Andor

“KARÁCSONYRA VILÁGÍTÁST AJÁNDÉKOZNI…EGY NAGYON JÓ ÖTLET”

Az ünnepek alatt is fontos az energiatakarékosság és a biztonság. A Ledmaster fényfüzérek öt volttal vagy elemmel működnek, így a kisgyermekes családok számára is tökéletes választást jelentenek. Asztali világítás, éjjeli lámpák ajándékozásához pedig egy különleges akciót talált ki a Ledmaster csapata mind a vevők, mind a megajándékozottak számára, egy 10.000 forintos vásárlási utalvány formájában, amely 5.000 forint értékű beruházás mellett lehet a tied.

A Ledmaster – meglepetés öröme garantált, mint ahogy az is, hogy videónk segítségével kedvet kapsz az új lámpacsalád beszerzéséhez. Profizmus, egyediség, szakértelem, közvetlenség, amit a Ledmastertől kapsz, öltöztesd fénybe ne csak a szíved, az otthonod is az ünnepekre!

Operatőr: Magyar Andor

A LEDmaster kínálatát itt találod:

  • Bemutatóterem: Kenyérgyári út 15., Szeged, Hungary
  • Telefon: (70) 432 8925
  • E-mail: [email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb