Smart SzegedVideo365

Támad Kevin, robognak felénk az ünnepek, a Ledmaster, a fény mestere a tuti megoldás, hogy ragyogjon az otthonod az ünnepek alatt is

Mint korábban megírtuk, gyönyörű bemutatótermet nyitott Trogmayer Olivér és felesége, Trogmayer-Wábits Viktória a Kenyérgyári úton. A családi vállalkozás örömeiről-nehézségeiről és fényes terveikről beszélgettünk korábban, mindemellett azonban megtudtuk azt is, mi a titka a gyors és hatékony kiszolgálásnak, hány négyzetméteres raktár szükséges a vásárlók teljes körű megrendelői igényeinek kielégítéséhez? Jönnek az ünnepek és a lakásod is fénnyel akarod elárasztani? A fény mestere, a Ledmaster minden, csillogó álmod megvalósítja, ragyogást visz az otthonodba, sőt a betlehemi csillagot is lehozza neked a nappalidba.

ÉRKEZIK A LEDMASTER SAJÁT KOLLEKCIÓJÁNAK BEMUTATÁSA

Az elmúlt évek során nagy fejlődésen, bővülésen, átalakuláson ment keresztül a Ledmaster, amely a kiváló csapatmunka nélkül nem valósulhatott volna meg. Több, mint 600 viszonteladó partnerrel, 1200 négyzetméteres raktárral rendelkeznek és óriási hír, hogy saját kollekció bemutatását tervezik november végére – árulta el nekünk Viktória. A személyes találkozás, a vevőkkel való kapcsolattartás első helyen szerepel a családi vállalkozás prioritási sorrendjében, így egy gyöngyszemben, egy fénytől ragyogó bemutatóteremben várják régi-és új ügyfeleiket egyaránt, azonban a raktárban is mosoly és kedves kiszolgálás fogad mindenkit.

“…ITT DOLGOZIK A TÖRZSE A CÉGÜNKNEK”

Az 1200 négyzetméteres raktár a bővülés következtében elengedhetetlenné vált, a cég törzse itt dolgozik, egészen pontosan Kiskundorozsma határában. Több, mint 3000 termék közül, a raktárból azonnal elérhető, otthonodba tudod vinni a kiszemelt lámpát. A bemutatóteremben ki tudod választani a tételeket személyre szabva, szakértői segítséggel, majd ezek után nem kell mást tenned, az összekészített megrendeléseddel a raktárban várnak, itt személyesen át is veheted, de akár házhoz is szállítják számodra, húszezer forintos vásárlás felett.

A vásárlói élmény garantált, mint ahogy az is, hogy videónk segítségével biztosan megtalálod a Ledmaster raktárába vezető utat. Profizmus, egyediség, közvetlenség, amit a Ledmastertől kapsz, öltöztesd fénybe ne csak a szíved, az otthonod is az ünnepekre!

A LEDmaster kínálatát itt találod:

  • Bemutatóterem: Kenyérgyári út 15., Szeged, Hungary
  • Telefon: (70) 432 8925
  • E-mail: [email protected]

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb