Mindenmás

Napi pakk: szeles, de csapadékmentes idő, véradás a KAM Home Goes 2 Bamakoval és közgyűlés vár ma ránk Szegeden

Végre itt a péntek, a hét utolsó munkanapja. Ennek örömére az eső sem fog esni ma Szegeden, szélre és hidegre azonban számítanunk kell városunkban. Ma véradásra vár a KAM Home Goes 2 Bamako csapata, és közgyűlést is tartanak Szegeden. Kávét a kézbe, kortyolj egy nagyot, hogy jól induljon a péntek, meghoztuk a Napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Valér, Mária és Dezső nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 78 éve Budapesten megszületett Farkasházy Tivadar újságíró.
  • 57 éve halt meg Walt Disney amerikai trükkfilmrajzoló, producer és filmrendező, Miki egér és Donald kacsa figurájának megalkotója.
  • 52 éve megszületett Fésűs Nelly színpadi- és filmszínésznő, a budapesti Moulin Rouge dívája.

SZELES, HIDEG NAPUNK LESZ MA SZEGEDEN

Pénteken hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap Szegeden, elszórtan egy-egy futó zápor kialakulhat. A naposabb tájakon élénk, erős lesz az északias szél. Hajnalban 2-3, kora délután pedig 5 fok körüli csúcsértékre van kilátás Szegeden.

VÉRADÁS ÉS RALLY AUTÓ BEMUTATÓ A KAM HOME GOSE 2 BAMAKO CSAPATÁVAL

Utolsó állomásához érkezett a KAM Home Goes 2 Bamako csapatának országos véradássorozata: december 15-én, pénteken, reggel 7 órától egészen délután 14-ig a Szegedi Regionális Vérellátó Központba várják a szegedi véradó Hősöket.

MA KÖZGYŰLÉS LESZ SZEGEDEN

Kitűzték a decemberi közgyűlés dátumát, ezek szerint 15-én ülne össze a képviselők a Városházán, hogy számos dologban döntsenek. Szó lesz többek között a 2023. évi önkormányzati költségvetés módosításáról, az átmeneti gazdálkodásról szóló rendelet megalkotásáról, a preferált szervezetek közgyűlési döntést igénylő kérdéseiről, és a 2024. évi belső ellenőrzési tervek jóváhagyásáról.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb