MindenmásVideo365

Papos László (Global 21 Kft.) exkluzív interjú: “Olyan lakásokat hozzunk létre, amelyek minden szempontból megfelelnek az idősek igényeinek!”

Gondoltad volna, hogy Szeged mellett, egy csendes kis helyen, Tiszaszigeten, egy igazi kis paradicsom bújik meg? Nos, itt van a Sziget Lakópark, ami valódi kincsként tűnik fel a nyugdíjas közösség számára. Az egyik kivitelező cég tulajdonosával, Papos Lászlóval beszélgettünk az épülő házak között. Megkérdeztük az ütemtervekről, alapanyagokról is.

A Global 21 Kft. ügyvezetője, a lakópark egyik fő kivitelezője, egy igazán lenyűgöző helyet álmodott meg. A park környezete maga a nyugalom szigete: horgásztó, szabadidőpark, és egy modern sportközpont várja az aktív időseket. De nem csak a környezet miatt különleges ez a hely. A kivitelezők egy fontos célt tűztek ki: olyan lakásokat hoznak létre, amelyek minden szempontból megfelelnek az idősek igényeinek.

Minden lakásban megtalálható a nappali, vizes blokk, konyha és hálószoba, plusz saját parkoló, kertrész és terasz is tartozik hozzá. Nemcsak az építési anyagok minősége kiemelkedő, hanem a lakások kialakítása is teljesen az idősek kényelmére van szabva.

Gondolj csak bele, milyen csodálatos lehet reggelente kilépni a saját teraszodra, hallgatni a madarak énekét, vagy egy csendes séta a horgásztó mellett. A Sziget Lakópark tökéletes hely azoknak, akik a nyugodt, de mégis aktív nyugdíjas éveiket szeretnék élvezni.

Ha szeretnél többet megtudni, vagy érdekelnek a részletek, keress bátran:

Papos László exkluzív interjút adott nekünk, és a Szeged365 kamerájának több információt megsúgott az épülő házak között sétálva. Nézd meg érdemes: 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb