Közélet

Több mint 50 ezer szavazat alapján hirdettek győztest: a vidék legjobb fürdője lett a makói Hagymatikum

A vidék legjobb fürdője lett a Hagymatikum Gyógyfürdő. A létesítmény a Nők Lapja Travel Awards versenyen szerezte meg a legjobbnak járó elismerést. A megmérettetésen több mint 50 ezer szavazat alapján hirdettek győztest – erről a Makói Szolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója beszélt a Rádió 7 Közös Nevezőjében. Ember Alex azt is elmondta, a létesítmény új családi és élményrésze is gyakorlatilag kész, tavasztól fogadja majd a hazai és a külföldi vendégeket.

A vezérigazgató kiemelte: a Hagymatikum Gyógyfürdő 11 milliárdos bővítése a régió legnagyobb turisztikai beruházása, mely nemcsak Makó, de az egész Dél-Alföld számára hatalmas előrelépést jelent majd. „Megkezdődött a műszaki átadás-átvétel, mely több hétig tart. A tervek szerint januártól elindítjuk a különböző próbaüzemeket és engedélyeztetéseket, s tavasszal a nagyközönség előtt is megnyitja kapuit a kibővített fürdő” – ismertette.

JANUÁRBAN LESZNEK 12 ÉVESEK

Ember Alex kitért rá, a Hagymatikum már most is világszínvonalúan egyedülálló, gyönyörű belsőépítészetű fürdő, de a fejlesztéssel még komolyabb turisztikai célponttá válik. „A gyerekekre is gondolva négy évszakos csúszdák lesznek, melyek 12 méter magasból indulnak. Igazi különlegességünk az Atlantisz-világot bemutató szoborpark, mely Makovecz Imre rajzai alapján készült. Fantasztikus élményekkel, változatos, szép és új attrakciókkal várunk mindenkit tavasztól a csodálatos fürdő legújabb részlegében” – beszélt a következő időszakról.

A vezérigazgató azt is elmondta, a januárban 12 éves Hagymatikum Gyógyfürdő meglévő részlegei természetesen továbbra is fogadja a fürdőzni vágyókat, december 24-e kivételével az ünnepekben is minden nap nyitva lesznek. December 31-én este 20:30-tól pedig gigantikus szilveszteri bulit rendeznek – írja a Promenad24.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb