Kikapcs

A FLow Szeged belvárosában a Number One felett nyitott meg! Elképesztő menüvel és exkluzív teremmel vár szilveszterkor is! Mutatjuk (fotók)

Szilveszteri hangulat, fények, ízek és pezsgő – mindez Szeged belvárosában, a Kölcsey utcán, ahol a Flow Szilveszter vár! A Number One felett nyitott új rendezvényhelyszín elképesztően gyönyörű lett. Mutatjuk miért érdemes azonnal megvenned a jegyed rá!

Kezdjük a menüvel: a svédasztalos vacsora, tele minden ínyencnek való finomsággal, teljesen lenyűgözött bennünket is: legyen szó a finom előételekről, mint a sonkás kanapé, vagy a citrusos öntettel kínált szűzérmékről, itt mindenki ízlelőbimbói megkapják a maguk kényeztetését.

A gourmet ételek sorában ott a burgundi marharagu, a vörösboros szarvaspörkölt és a panko morzsában sült csirkemell. És ne feledkezzünk meg a hagyományos, de annál ízletesebb éjféli harapnivalókról sem, mint a sült debreceni kolbász vagy a ropogós virsli.

Éjféltájt pedig eljön a pezsgős koccintás ideje! A barátok közötti koccintás mellett a legjobb zenék szólnak, így az ünneplés garantáltan felejthetetlen lesz. A Flow Szilveszter varázsa teljes mértékben magával ragadja az embert. Ha még nem foglaltatok a haverokkal, pároddal szilveszterre asztalt, akkor ne habozzatok!

Az ár is rendkívül barátságos: van sétálójegy 3500 Ft-ért, és a fenséges svédasztalos vacsora jegy is csak 14.000Ft! Az utóbbi magába foglalja a sétáló jegyet is, nemcsak a vacsorát! A teljes menüt, és a buli ingókat itt csekkold: https://www.facebook.com/events/900649164793586 Érdemes már időben foglalnod akár üzenetben vagy telefonon, a következő számok valamelyikén: +36309664068 vagy +36302303140!

És egy különleges ajánlat a Szeged365 Family számára: a Flow Szilveszter csapata felajánlott egy 2 személyes belépőt, így ti is részesei lehettek ennek a varázslatos estének: JÁTÉK ITT! Az időben történő jegy- és asztalfoglalás kulcsfontosságú, hiszen ki ne akarna részese lenni Szeged belvárosának ezen különleges éjszakájának? Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb