Gasztro

Díjnyertes mákos bejgli vagy kézműves szaloncukor, Karácsonyra? A REÖK és Delimo Cukrászdák elintézik, sőt, még december 24-én is nyitva lesznek!

Ha valami igazán különlegeset szeretnél az ünnepi asztalra, ez a cikk bizony Neked szól. Szeged két kézműves cukrászdája, a kéz a kézben menetelő Reök és Delimo azt követően, hogy tavaly a Magyar Cukrász Ipartestület rangos versenyén mákos bejglijével bezsebelték az Év Bejglije címet, az idén az ínyenc kategóriában értek el rangos helyezést. A díjnyertes finomságokért akár még december 24-én is beugorhatsz valamelyik süti-szentélybe, ahol a bejgliken kívül mennyei fatörzs-tortákkal és fenomenális kézműves bonbonokkal, saját készítésű szaloncukrokkal is várnak.

A kínálat egészen fenomenális, amikor legutóbb az Év Bejglije Verseny ínyenc kategóriájában negyedik helyezést elérő Fűszeres Vilmost kóstoltuk, akaratlanul is (na jó, akartuk) beleszaladtunk a vaníliás krémmel, mandulás piskótával és eperzselével megbolondított Red Fruit Fatörzsbe és a cukrászcsapat saját készítésű szaloncukor-szériájába, amelyet a hagyományos, bolti termékekhez hasonlítani olyan,

mint felrakni a Hockenheim Ring rajtvonalára a Trabant 600-ast és a 999 lóerős, 250 millió forintos Ferrari SF90 XX Stradale-t.

Egyszerűen más világ a kettő.

A tűzpiros szupersportkocsival ellentétesen viszont a REÖK Cukrászda által készített finomságok nincsenek luxus-árban, sőt, körbejárva a többi belvárosi cukrászdát, egészen barátságos összegekért hódolhatunk Magyarország hivatalosan is legjobb bejglijeinek és a többi ínyencségnek.

Az elérhetőségeket, nyitva tartást lent találod, az alábbi videóban pedig Fülöp Timi és Galyas Richárd kollégáink bejgli-tesztje érkezik:

A Fűszeres Vilmos névre hallgató bejgli-különlegesség – és a többi finomság – a REÖK és DELIMO Kézműves Cukrászdákban vár, az előbbinél a 06 30 668 8059, az utóbbinál a 06 30 875 3585 számon tudsz érdeklődni, személyesen pedig a “ló faránál” és az ÁRKÁD Szeged felső szintjén találod meg őket. A nyitva tartást az alábbi két grafikán mutatjuk, a lényeg, hogy még akár 24-én, az utolsó pillanatban is beszaladhatsz hozzájuk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb