KikapcsVideo365

Szeged az összefogás városa: Gálosi Gyulával, a Hungi vezetőjével beszélgettünk a támogatói kártyáról! (videó)

Gálosi Gyula, a HUNGI Vigadó vezetője, Exkluzív Interjúban a Szeged365.hu-nak elárulta: egy különleges kezdeményezés alakult azért, hogy a Makray Fogyatékkal Élő Gyermekek Nappali Intézményt támogassák. Többen összeálltak, hogy segítség az intézmény munkáját, és most csatlakozhatunk mi szegediek is. Ha megtesszük, jól is járunk. 

“Az ötlet egyszerű, de hatékony: létrehoztunk egy támogatói bérletet, amely nem csak a Makray Intézményt segíti, hanem a vásárlóknak is kedvezményeket biztosít,” mondta Gálosi Gyula. A 10 ezer forint értékű kártya megvásárlásával a szegedi polgárok egyrészt támogatják a Makray Intézményt, másrészt számos kedvezményhez jutnak a HUNGI Vigadóban, az OTP Bank-PICK Szeged meccseken és a Global Fitnessben.

A Kedvezmények és Előnyök Részletei

A bérlet tulajdonosai számos előnyben részesülnek: ingyen belépő a HUNGI szombati bulijaira és a Tesis Partysorozatra, 20% kedvezmény az OTP Bank-PICK Szeged februári hazai bajnoki és Bajnokok Ligája meccseire, valamint heti egy ingyenes részvétel a Global Fitness csoportos óráin. “Számold ki, mennyit spórolsz azzal, hogy másokon segítesz! Megéri az árát,” tette hozzá Gálosi Gyula.

Hogyan lehet részt venni a kezdeményezésben? A támogatói bérlet 2023. december 4. és január 30. között vásárolható meg online, vagy személyesen a Hági Udvarban. A bérlet átvétele QR-kód alapján történik, és minden további információért Gálosi Gyula áll rendelkezésre, nyugodtan hívhatjuk, ami rendkívül szimpatikus. “A támogatói bérlet nem csak egy kiváló lehetőség a közösségi felelősségvállalásra, hanem egyben egy tökéletes karácsonyi ajándék is,” zárta le a beszélgetést Gálosi Gyula. A HUNGI Vigadó és a Makray Intézmény együttműködése példaértékű kezdeményezés, amely bemutatja, hogyan lehet összekötni a szórakozást a jótékonykodással.

Kapcsolat

További információkért és a támogatói bérlet megvásárlásáért látogass el a HUNGI Vigadó weboldalára vagy vedd fel a kapcsolatot Gálosi Gyulával a +3620/ 327-3767-es telefonszámon, illetve a [email protected] email címen.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb