Mindenmás

Brutál szombat az M5-ösön: öt jármű ütközött össze Kunszállásnál, Kiskunfélegyházánál pedig egy kisteherautó és két személyautó karambolozott, teljes az útzár

Rövid időn belül két baleset is történt szombaton délelőtt az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán: először egy kisteherautó és két személyautó ütközött Kiskunfélegyháza közelében, nem sokkal később pedig alig több, mint 10 kilométerrel arrébb, Kunszállásnál ütközött össze öt jármű, jelenleg teljes útlezárás van érvényben – közölte a Katasztrófavédelem.

Két személyautó és egy kisteherautó ütközött össze az M5-ös autópálya 111-es kilométerszelvényénél, Kiskunfélegyháza térségében, a Szeged felé vezető irányban. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók érkeztek a forgalmi akadályt okozó balesethez – számolt be róla a Katasztrófavédelem délelőtt fél 11 magasságában. Nem sokkal később, alig több, mint 10 kilométerrel odébb öt gépjármű ütközött össze a sztráda 101-es kilométerszelvényénél, Kunszállás térségében, a szintén a Szeged felé vezető oldalon. A kecskeméti hivatásos tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, teljes útlezárás mellett dolgoznak a műszaki mentési munkálatokon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb