MindenmásVideo365

FullAnyuuuu könnyek között több, mint félszáz gyermeknek adott karácsonyi csomagokat a Dóm téren (videó)


Újabb megható történet futott be hozzánk: a több, mint 44 ezres követőtáborral rendelkező FullAnyuuuu, azaz Suhai Niki több, mint félszáz gyermeknek adott át ajándékcsomagokat. A Dóm térre hívta a gyermekeket, ahol mi is ott voltunk: mutatjuk mennyire örültek a kicsik és a kicsit nagyobb gyermekek az ajándékoknak.

FullAnyuuuu missziója nem csak a közösségi médiában jelenik meg, hiszen nap mint nap fellép a bántalmazás ellen, kiáll minden nő és gyermek mellett. Karácsonykor a Dóm téren gyűlt össze segítőivel, és több kiválasztott családjának gyermekeit hívta a helyszínre. Elsőként körbeálltak a gyermekek és énekeltek, majd jöttek az ajándékok.

“Külön utánfutót kellett bérelni, és közel 10 önkéntes anyuka segített nekem az elképesztően sok ajándék kiosztásában”- nyilatkozta Niki a Szeged365-nek. “El kell mondanom itt is, hogy a “FullAnyuuuu”-k a régerősebbek, ha arról van szó, hogy rászoruló családoknak, vagy bántalmazott anyukáknak, nőknek kell segíteni. Nagyon megható pillanat ez nekem, amikor az online tér után, úgymond offline térben is megtapasztalom mekkora szívek tudnak összefogni.” – árulta el meghatódottan FullAnyuuuu. Itt a teljes videó:

Külön köszönetet mondott név szerint is Niki a segítőknek: a Pontalap Kft-nek, a Tengericsillagok Babaúszásnak valamint a FullAnyuuuu-knak: Őrhelyi Ágnesnek, Mészáros Viviennek, Kis Orsolyának, Melhardt Katalinnak, Száraz Lászlónak és Medgyesi Kittinek.

Niki híres arról, hogy őszintén és nyíltan kommunikál követőivel egy-egy család helyzetéről, az adományok sorsáról, és arról, hogy hogyan segít a rászorulókon. Az influencer nem titkolja, hogy élete nem mindig könnyű, hiszen mozaikcsaládban öt gyermeket nevel, és ezen felül más családokon is igyekszik segíteni. Suhai Niki azt vallja, hogy hitelességét őszintesége és emberi reakciói adják, és természetesen az az óriási szív, ami minden tettét vezérli.

Ahogyan arról korábban írtunk, a téli időszakban Suhai Niki kiemelkedő teljesítményt nyújtott, hiszen több, mint 220 gyermeket öltöztetett melegbe, és 10 családnak sikerült kályhát szereznie, biztosítva számukra a meleget a hideg hónapokban. Hisz abban, hogy egyetlen gyermeknek sem kellene fáznia vagy éheznie ezen a világon.

Suhai Niki története és elkötelezettsége reményt és inspirációt ad minden szegedi számára, bizonyítva, hogy közösségi befolyásolóként is lehet valódi, pozitív változást előidézni a társadalomban. A karácsonyi akció csak egy a sok jó cselekedet közül, amelyekkel Niki és társai hozzájárulnak Szeged, sőt az egész közösség jobbá tételéhez.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb