KikapcsVideo365

Szeged vadonatúj mozijába látogatott el a kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész, Benkő Péter! Ott voltunk a vetítésen (videó)

Benkő Pétert nem kell bemutatni szerintünk külön senkinek: kétszeres Jászai Maridíjas magyar színművész, érdemes művész. Azt viszont lehet kevesebben tudják, hogy az első film amiben szerepelt az bizony “A koppányi aga testamentuma”. Ezt a filmet láthatta ingyenesen a nagyközönség, sőt maga Benkő Péter is ellátogatott a Délvidék Házba, ahol izgalmas részleteket is elárult a filmforgatásról.

Nem is olyan rég írtunk arról, hogy több, mint 100 éve nem nyitott filmszínház az országban, de múlt héten megnyitott Szegeden a Kárpátia Filmszínház! Erről részletesen itt írtunk Nektek:

Kiss Balázs kollégánk ott járt a helyszínen, ahol Benkő Péter izgalmas pillanatokat osztott meg a jelenlévőkkel. Természetesen a Szeegd365 Family, azaz Ti nem maradtok le semmiről, mutatjuk mi történt ezen az estén…januárban mondjuk személyesen is találkozhatunk a helyszínen.

Idén még ingyenes filmvetítésekkel, és exkluzív programokkal várnak bennünket, januártól pedig újabb ikonikus vendégekkel, és kultikus filmekkel indul be Újszegeden a mozi. A Délvidék Házban a következő filmeket láthatjuk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb