Szegedi ArcokVideo365

Legszegedibb Szegediek best of: Márton Anita, a Legszegedibb Leköszönő Sportoló: “most egy kicsit élvezem a szabadságot, hogy nincs minden percem beosztva”

Elérkeztünk a Legszegedibb Szegediek best of rovatunk végéhez. Idén, ahogy tavaly is, volt egy különdíjasunk is a december 9-én, a 2023-as Prágai Látszerészet + Boutique Optique bemutatja Legszegedibb Szegediek közönségszavazás díjátadóján a Hungi Vigadóban. Tavaly Kárász Annát, az MVM Szeged VE olimpiai, világ- és Európa-bajnok visszavonuló kajakosát köszönthettük, idén pedig Márton Anita, világbajnok szegedi súlylökőnk jelentette be visszavonulását, így 2023-ban ő érdemelte ki a Legszegedibb Leköszönő Sportoló Különdíját.

23 ÉVES PÁLYAFUTÁS UTÁN DÖNTÖTT A VISSZAVONULÁS MELLETT

Mint Márton Anita a díjátadó gálán elmondta, 23 éves hosszú pályafutás van a háta mögött, ami most véget ért. “Az elmúlt időszakban ez már így motoszkált a fejemben, hogy hogyan tovább és minden eshetőségre fel voltam készülve, milyen döntés születik majd a végén, de egyelőre úgy érzem, bár nem olyan sok idő telt el, két, két és fél hónap, nem bántam meg a döntésemet” – mondta el a súlylökő.

KÖZEL MARAD A SPORTÁGHOZ

Márton Anita azt is elárulta, a jövőben több időt szeretne férjével és gyermekével tölteni, ugyanakkor a családbővítést is tervezik. “Egyrészt van egy lassacskán három éves kislányom, szeretnénk ugye a családot bővíteni is a jövőben, de mellette közben dolgozok már, az Atlétikai Szövetségnél a dobó szakág vezetését kaptam meg, aminek nagyon örültem, hiszen így ugyanúgy az atlétika mellett tudtam maradni” – mondta el Márton Anita.

“ÉLVEZEM A SZABADSÁGOT”

“Itt a karácsony, és sokkal könnyebb volt így felkészülni rá, hogy itthon voltunk és nem edzőtáborban valahol. Élvezem most egy kicsit ezt a szabadságot, hogy tényleg nincs beosztva minden percem” – avatott be bennünket Márton Anita. 

Videónkban hallgasd meg te is Márton Anita, olimpiai bronzérmes, világbajnoki ezüstérmes, fedett pályás világbajnok, Legszegedibb Leköszönő Sportoló Különdíjas súlylökőnk ünnepi szavait:

@szeged365

Legszegedibb Szegediek best of: Márton Anita, a Legszegedibb Leköszönő Sportoló Különdíjas: “most egy kicsit élvezem a szabadságot, hogy nincs minden percem beosztva”

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

ITT TEKINTHETED VISSZA A DÍJAZOTTAK GONDOLATAIT A GÁLÁRÓL

A Legszegedibb Szegediek díjátadó gáláján Dr. Rokszin Richárd, a Legszegedibb Gyógyító, Nagy Péter, a Legszegedibb Sportoló, Détári Vilmos, a Legszegedibb Jótevő, Balázs-Piri Soma, a Legszegedibb Zenész, Csatai Gergő, a Legszegedibb Művész, Józsáné Fehér Mária, Petra anyukája, a Legszegedibb Édesanya és Pleskonics András, a Legszegedibb Tanító is elmondta nekünk ünnepi gondolatait, melyeket alábbi cikkeinkben olvashatsz, nézhetsz vissza:

EGY EXTRA KÖSZÖNET, A VÉGÉRE

A Legszegedibb Szegediek a projektet támogató szegedi vállalkozásoknak köszönhetően lehet 100%-ban politikamentes, független. Köszönjük Nektek,

Prágai Látszerészet, Boutique Optique by Prágai, FerroÉp, BioHair Napfény, Zengő Alföld, TISZABUSZ Plusz, Global 21, Trója Ételbár és Hummusz Terrace, REÖK Kézműves Cukrászda, Global Fitness, Sziget Lakópark, Context Szeged, Garden Bistro and Beach, Global Fitness Spinning és Aerobic, Dress Code for Men, Rozmaring Étterem, Szabó Klímatechnika, Concept Bistro.

Fotók: Lénárt Ferenc

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb