Kikapcs

Laura 2 jegyet nyert a svédasztalos Flow Szilveszteri partira! Mutatjuk hol lesz a szegedi belváros egyik legnagyobb bulija! (galéria)

A Flow Szeged szilveszteri svédasztalos bulija a város szívében lesz: a Number One felett található vadonatúj hely elképesztően ajánlatot talált ki Szilveszterre: egy felejthetetlen éjszaka, svédasztalos vacsorával, amely tele lesz minden ínyencnek való finomsággal: a finom előételek közül kiemelnénk a sonkás kanapét, vagy a citrusos öntettel kínált szűzérméket. Na mutatjuk is a részleteket, olvasd el!

Elsőként Laurának gratulálunk ,aki részt vett a Szeged365 játékában és egy 2 személyes jegyet nyert erre a különleges bulira. Pezsgő, fények és ízek, egy exkluzív szilveszteri élmény, amit csak Szeged szívében élhetsz meg! A Flow új rendezvényhelyszíne igazi gourmet kalanddal vár, a svédasztalos vacsora minden ínyencnek való finomsággal kecsegtet. A finom előételektől kezdve a burgundi marharagun át a hagyományos éjféli harapnivalókig mindenki megtalálja a kedvencét.

Vedd meg akár ma a jegyed, hiszen amikor az óra éjfélt üt, a legfontosabb, hogy jó helyen légy: Szeged belvárosnál pedig nincs jobb hely! Az ár is rendkívül barátságos: van sétálójegy 3500 Ft-ért, és a fenséges svédasztalos vacsora jegy is csak 14.000Ft! Az utóbbi magába foglalja a sétáló jegyet is, nemcsak a vacsorát! A teljes menüt, és a buli ingókat itt csekkold: https://www.facebook.com/events/900649164793586 Érdemes már időben foglalnod akár üzenetben vagy telefonon, a következő számok valamelyikén: +36309664068 vagy +36302303140!

Külön meg kell, hogy írjuk Neked, éjfélkor természetesen a belvárosban lesz tűzijáték is. A Kölcsey utcából, maximum 1 percet kell arrébb sétálni és máris élvezhetjük a városi tűzijátékot. érdemes tehát csörögni, és gyorsan megvenni a jegyeiteket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb