Kikapcs

Forró, latin dallamok és mediterrán hangulat: nyarat idéző, izzó ritmusokkal hangolódhatsz a szilveszterre szombaton a Garden Bistroban

Utánozhatatlan mediterrán hangulat, forró latin dallamok a tél közepén? Szegeden ez is lehetséges! A Garden Bistro & Beach Szeged Damjanich utcai éttermében december 30-án újraélheted a nyár legforróbb pillanatait, méghozzá a latin zenék szenvedélytől lüktető ritmusaival 2024 0. napján.

December végén járunk, a nyakunkon a szilveszter, de mielőtt áttáncolnánk 2024-be, 2023 is tartogat számunkra még meglepetést. Nem is akármilyet: a Garden Bistro & Beach Szeged nem aprózza el, december 30-án, szombaton egy estére visszarepítenek bennünket a legforróbb nyári éjszakákba, amikor is a latin zenék lüktető ritmusaitól izzik a levegő.

A FINOM ÉTELEK ÉS ITALOK SEM HIÁNYOZHATNAK AZ ASZTALOKRÓL

Természetesen, mint ahogy azt az étteremtől már megszokhattuk, a legforróbb latin slágerek mellett nem hiányozhatnak az asztalokról a fenséges ételek és italok sem, így igazán megadva a módját hangolódhatunk az újévre a Garden Bistroban 2024 0. napján.

HANGOLÓDJUNK EGYÜTT A SZILVESZTERRE

Ha szeretnél még ebben az évben jókat enni és jókat beszélgetni szeretteiddel az étterem impozáns környezetében, miközben a forró latin dallamok visszarepítenek a nyári feledhetetlen estékre, fogd szeretteidet és barátaidat, és szombaton hangolódjatok együtt a szilveszterre a Gardenben.

Foglalj asztalt már most a Garden Bistro & Beach Szeged télből a nyárba repítő, forró latin estjére, egy biztos, barátaid, sőt az egész család imádni fogja!

Telefonszám: +3670 427-33-66

Cím: Damjanich u. 7/A, Szeged

A belépés ingyenes, de asztalfoglalás ajánlott!

Kezdés: 19 óra

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb