Szegedi Arcok

Nem szívbajos a néni: videón, ahogy a forgalom kellős közepén, az autók között csoszogott át a Párizsi körúton a buszmegállóba egy idős hölgy

Bár a videót látva megállt az ütő is bennünk, úgy tűnik, azt a nénit keményebb fából faragták, aki a forgalom kellős közepén, az autók között csoszogott át a Párizsi körúton a vele ellentétes oldalon lévő buszmegállóba. A hajmeresztő mutatványról a TikTok-ra került fel egy videó.

Mint a felvételen látható, a néni a kocsik között szlalomozva, egyik kezével botjára támaszkodva, a másikban szatyrait cipelve indult neki a többsávos útnak, ahol szinte folyamatosan jöttek az autók. Igaz, valóban az egyenes a legrövidebb út, mégse javasoljuk senkinek, hogy kövesse példáját, hiszen kétségkívül balesetveszélyes a szituáció, a videót látva is nem sokon múlott, hogy nem lett baj.

HASONLÓ HAJMERESZTŐ ESETET MÁR LÁTTUNK KORÁBBAN IS SZEGEDEN

Bátor tettet hajtott végre az a szegedi kerékpáros, aki csak úgy lazán a forgalommal szemben csapatta a bicajával az egyik kétsávos körforgalomban. Videó is megörökítette a nem mindennapi látványt, amit az egyik közlekedésbiztonsággal és forgalomszervezéssel foglalkozó egyesület Youtube-csatornájára töltöttek fel.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb