Szegedi Arcok

Legszegedibb Szegediek: sikerekben, egészségben és boldogságban gazdag új évet Szeged – így üzentek a díjazottak újév alkalmából Nektek

Nagyon boldog új évet kívánunk kedves Szeged365 Family! Elindult hát 2024, egy újabb évnyi élmény, izgalom, és kaland vár ránk a Napfény városában! Újév alkalmából fogadjátok most sok szeretettel a Legszegedibb Szegediek közönségszavazásunk 2022-es és 2023-as díjazottjainak ünnepi jókívánságait.

CZUTOR ZOLTÁN – LEGSZEGEDIBB ZENÉSZ 2022

“Sok erőt kívánok a következő évhez, nem utolsósorban azért, hogy megőrizzük azt az egyediséget és különlegességet, amit szegedinek lenni jelent. Boldog és sikerekben gazdag új évet kívánok!

NAGY PÉTER – LEGSZEGEDIBB SPORTOLÓ 2023

“Célokat kitűzni, az azokhoz vezető rögös utat bejárni. Sikerekben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek!

JÓZSÁNÉ FEHÉR MÁRIA, PETRA ANYUKÁJA – LEGSZEGEDIBB ÉDESANYA 2023

“Ezzel a szép idézettel szeretnénk minden Szeged365 Olvasónak Boldog új évet kívánni:

“Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot, ha bármi bánt, neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet, lelkedet, kívánom tegye szebbé a 2024-es évedet.” Boldog új évet kívánunk minden Szeged365 Olvasónak!”

Fotó: Lénárt Ferenc

BALÁZS-PIRI SOMA – LEGSZEGEDIBB ZENÉSZ 2023

“A szilvesztert én is bulizással töltöm a szegedi baráti társaságommal, ezt követően pedig kezdődik a kemény munka, ugyanis egy újévi koncertre készülök. Kívánok mindenkinek ünnepléssel és fogadalmakkal teli boldog Új évet!”

CSATAI GERGŐ – LEGSZEGEDIBB MŰVÉSZ 2023

“A munkám egyik legszebb hozadéka, hogy felnőttként is játszhatok. Szerintem a játék a felnőtt elme egyik legszebb elfoglaltsága. Brian Sutton Smith is azt mondja, hogy: “A játék ellentettje nem a munka, hanem a depresszió.” Éppen ezért azt kívánom mindenkinek, hogy ne felejtsetek el jövőre játszani!”

 JOÓB DÓRA – LEGSZEGEDIBB ÉDESANYA 2022

“Megint egy nehéz év van a hátunk mögött, háborúk, infláció, szegénység, környezeti csapások. Ennek ellenére azt kívánom mindenkinek, hogy legyen boldog 2024-ben, és hogy továbbra se feledkezzünk el azokról, akik nehézségek közepette vannak, hogy nekik is boldogabb legyen a következő év! Sok sikert, örömöt és jó egészséget kívánok mindenkinek a 2024-es évre! “

DR. ROKSZIN RICHÁRD – LEGSZEGEDIBB GYÓGYÍTÓ 2023

“Amit újévre kívánok, az leginkább a pozitív gondolkodás! Irodalmi adatok vannak róla, hogy a stressz és a pesszimizmus mennyire befolyásolja az immunrendszerünket és ezáltal az egészségi állapotunkat. Aki eddig negatív volt, próbáljon rajta változtatni. Ha az ember derűlátó, kedves, sokkal több pozitív energiát sugároz, és kap is belőle vissza. Az én életem is azért ennyire boldog, mert mindenben a szépet, a jót keresem. Szóval Boldog Újévet, egy pozitív 2024 reményében!”

DÉTÁRI VILMOS – LEGSZEGEDIBB JÓTEVŐ 2023

“Egészségben, eredményekben gazdag új esztendőt kívánok minden Szeged365 olvasónak! Mindenki próbáljon meg a maga környezetében, a maga szintjén figyelni egymásra, még ha az csak a legminimálisabb pici dologban is nyilvánul meg, hiszen így tudjuk szebbé, jobbá tenni a szegedi életet, egymás életét! Figyeljünk egymásra és mindannyian Büszke szegedi jótevővé válhatunk! Jó egészséget!”

TEKINTS VELÜNK VISSZA 2023 LEGOLVASOTTABB CIKKEIRE

Fordulatos, izgalmas, kihívásokkal teli év volt a 2023-as, de – hála a Szeged365 fantasztikus, elképesztőan aktív olvasóinak – négy éves történetünk legolvasottabb, legklasszabb 365 napját tudhatjuk magunk mögött. Leírni is szürreális, de 2023. január 1 és december 31. között 2.984.174 olvasó (egyedi felhasználó) látogatott el a Szeged365.hu oldalra, vagyis annak dacára, hogy csakis Szegeddel és közvetlen környezetével foglalkozunk, minden harmadik magyar ember járt nálunk az idén. Még döbbenetesebb leírni, hogy egy év alatt több, mint 13 millió (!) látogatás történt a portálunkon, összesen pedig 34.197.266 alkalommal olvastatok cikket, írást, blogot mifelénk. Óriási köszönet, virtuális ölelés Nektek a rengeteg sztoriért, véleményért, tudósításért és persze azért, hogy folyamatosan Szeged és Csongrád-Csanád megye legolvasottabb hírportálja lehetünk. Menetrend szerinti, év végi Best of 2023 válogatásunkban toplistára tettük azokat a cikkeinket, amelyeket a legszívesebben olvastatok az idén.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb