Sport

Felkészülnek a Kékek: a jövő héttől már indulnak az edzések az OTP Bank – PICK Szegednél

Január 8-án, hétfőn kezdi meg a felkészülés az OTP Bank – PICK Szeged csapata. Mint a klub írta, nem lesz teljes a keretük, hiszen több játékosuk az Európa-bajnokságon szerepel.

Még a hét a pihenésről szól az OTP Bank – PICK Szeged játékosainak számára. Igaz, nem mindenkinek, hiszen csapatukból többen már hazájuk válogatottjával készülnek a jövő héten kezdődő Európa-bajnokságra. A magyar nemzeti együttes pénteken 18 órakor Tatabányán Csehország ellen játszik felkészülési mérkőzést. A Kékektől Bánhidi Bence, Bodó Richárd és Szita Zoltán tagja a keretnek. 

Luka Stepancic, Mario Sostaric és Marin Jelinic a horvát, Dean Bombac és Borut Mackovsek a szlovén, Imanol Garciandía a spanyol, Miguel Martins a portugál, Sebastian Frimmel az osztrák válogatott tagjaként vesz majd részt az Eb-n.

HÉTFŐTŐL INDUL A FIZIKAI FELKÉSZÜLÉS A TÖBBIEK SZÁMÁRA

A többiek január 8-án, hétfő délután látnak munkához. Az első héten főként a fizikai felkészítés játssza majd a főszerepet, a labdás edzéseket az NB I/B-s U21-es csapatukkal közösen végzik majd a játékosok. Mikler Roland, Nagy Martin, Emil Imsgard, Matej Gaber, Gleb Kalaras, Carlos Molina, Szilágyi Benjámin, Rea Barnabás és Szymon Dzialakiewicz találkozik először az új évben és lát munkához a szakmai stábbal közösen.

A klub tájékoztatása szerint 2024 első meccsét idegenben, Gyöngyösön vívják. A Heves vármegyei együttes otthonában február 3-án, szombaton 18 órakor lépnek majd pályára a Kékek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb