KikapcsVideo365

Kulturális csemege érkezik Szeged legújabb mozijába! Laár András exkluzív estjére jegyünk is van (videó)

A Kárpátia Filmszínház nem csak egy mozi: egy kulturális közösségi hely, ahol nem is olyan rég Benkő Péterrel beszélgethettünk, most pedig, január 12-én Laár András érkezik. Miért lesz exkluzív ez az est? Mutatjuk a cikkben, és közben van egy plusz jó hírünk is: a Szeged365 Family két jegyet is kapott, amit ki is sorsolunk köztetek.

Újszegeden a Délvidék Házban különleges kulturális programokat szerveznek nekünk, amelyek közül az egyik leginspirálóbb az: “Egy film, egy bor, egy nő” tematikájú előadás sorozat. Egy inspiráló vendég árulja el a kedvenc filmjét, amit meg is nézünk az este, elhozza kedvenc borát, amit meg is kóstolunk és egy különleges hölgy is érkezik, vagy személyesen vagy szellemiségében erre az exkluzív estre. Január 12-én Laár András lesz Szeged vendége.

Laár Andrást nem kell bemutatni, mert nincs olyan ember az országban, aki ne ismerne minimum egy KFT dalt, vagy ne nevette volna könnyesre magát Besenyő Pista bácsin. Ő az aki multifunkcionális művész: zenész, humorista, és író, aki a színpadon és a papíron egyaránt otthon van. Laár az élet minden területén megmutatta kreativitását, legyen szó zenéről, humoros előadásról, vagy éppen elgondolkodtató könyveiről. Ő az aki inspiráló, elgondolkodtató és szórakoztató is egy személyben.

Személyes történetek, zenei elemek és a mindennapok abszurditásának megközelítése teszi különlegessé az estet. András önmagát nem kímélve, őszintén mesél életéről, kudarcairól és sikereiről, miközben a közönség része lesz egy közösségi élménynek. Megtudjuk melyik a kedvenc filmje, és miért az, mit választ szívesen Dionüszosz italai közül, és ki az a hölgy aki nagy hatással volt rá.

Szerintünk nem szabad lemaradni erről az estéről, Szeged mindig is szerette az exkluzív kulturális esteket. Jegyekért és a részletes programért látogass el a Kárpátia Filmszínház oldalára, és tedd felejthetetlenné az estéd egy olyan előadással, amely mélyebb rétegeibe visz el az emberi léleknek. Ne maradj le, fedezd fel, mit rejt Laár András világa! Fekete Hannával mi is beszélgettünk, nem is akárhol: Szeged legújabb mozijának színpadán. Nézd meg a videót, majd KATT IDE és nyerd meg a két páros jegyünk valamelyikét. Vagy menj biztosra és vedd meg a jegyed!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb