Kikapcs

Durván fogynak a jegyek FullAnyuuuu Nőnapi estjére. Mutatjuk miért!

Talán, mert FullAnyuuuu idén már több száz gyermeknek aranyozta be a karácsonyát, vagy azért, mert több, mint 50 nőt mentett ki a bántalmazásból idén is, de az is lehet, hogy talán azért, mert több ezer embernek mutat kiutat egyetlen lámpással a kezében nap, mint nap!

Exkluzív tartalmakról faggattuk Szeged legnépszerűbb influenszerét, FullAnyuuuu-t, aki szavára nők ezrei figyelnek nap, mint nap! Csak nekünk árulta el, mivel készül olvasóinak Nőnapra!

Suhai Niki a Nők és Gyermekek Védelmében indított mozgalmat éppen három éve, a bántalmazás összes skálája ellen. Ma már több, mint 46 ezren követik, szeretik és lesik minden szavát, amitől jobban és boldogabban élhetnek! Előadásai nem átlagos motivációsak, sokkal inkább ébresztgetősek! Niki a színpadon felébreszti, felrázza és magasba emeli a közönségét, ahol hihetetlen energiák szabadulnak fel.
Legyünk őszinték, a mai rohanó világban hatalmas kincs ez a hölgyek lelkének.

Most is ébresztéssel fogja indítani az előadást, árulta el a Szeged365-nek FullAnyuuuu! Hozzátette, boncolgatni fogja az erőteljes párkapcsolati kérdéseket, a konfliktusokból adódó lelki kimerülést, és természetesen hogy honnan vegyünk erőt egy esetleges újrakezdéshez, akár a párkapcsolaton belül, illetve kívül.

Arról is értesült stábunk, hogy FullAnyuuuu megkérte olvasóit, hozzák el az összes haragjukat és sértettségüket, ha nem is tudják majd rögtön elengedni, de ez az este után egészen biztos könnyebb lesz majd cipelni. A megbocsátás folyamatáról is beszél majd Niki, rengeteg történeten keresztül erősíti a női lelkeket hol viccesen, hol könnyekkel tölti be újra a nézőteret.

Suhai Niki történetei és elkötelezettsége reményt és inspirációt ad minden szegedi nő számára, bizonyítva, hogy közösségi befolyásolóként is lehet valódi, pozitív változást előidézni a társadalomban.
Mindezt olyan pozitív kisugárzással teszi, hogy nincs szív a nézőtéren, ami bele ne remegne. Hogy mi stábtagok ott leszünk-e?

Nem kérdés! Ti is időben vegyetek jegyet, hisz a legutolsó előadása is teltházzal zárta az évet!
Kérdeztük Nikit, mit gondol az előadás hatékonyságáról a női lelkek tekintetében;
“Minden kiejtett szónak ereje van, én pedig remekül használom az erőmet más nők felemelésére, hisz, ha mi nők összekapaszkodunk, legyőzhetetlenné válunk!” Mondta a Szeged365-nek FullAnyuuuu.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb