KikapcsVideo365

Izgalmas kulturális est lesz Szegeden, érkezik Laár András!

Egy exkluzív est a kultúra és a szórakozás jegyében, mivel Szegeden 2024-ben is pezseg a kultúra! A Szeged365 csapata a Délvidék Házat látogatta meg, ahol a hétvégi rendezvény izgalmas előkészületei zajlottak. Szeberényi Klára mesélt nekünk a programról és arról, hogyan készül a beszélgetésre Laár Andrással, akit nem csak mint zenész, hanem mint író és humorista is ismerhetünk, vagy a személyt, aki a buddhista tanokat is követi.

Laár András élete tele van inspiráló személyekkel, de kik voltak a legmeghatározóbbak számára? Klára elárulta, hogy az est során megismerhetjük azt a kedves hölgyet, aki a legnagyobb hatással volt Laár életére. Így a közönség nem csak a művész munkásságát, hanem emberi oldalát is jobban megismerheti. De nem csak a beszélgetés lesz érdekes, hanem az est gasztronómiai oldala is. Laár András kedvenc borát is megkóstolhatjuk, amely különleges ízvilágával biztosan mindenkit elvarázsol. Szeberényi Klára szerint ez a bor kiválóan tükrözi Laár személyiségét és művészetét, így még közelebb kerülhetünk hozzá az est során. Mi lesz a bor, azt csak az este fog kiderülni, de a kollégák a Szeged365-nek megsúgták, hogy annyira egyedi a bor, hogy tán az ország utolsó pár rekeszét sikerül majd elhozni pénteken Szegedre. 

Szeged legújabb mozija, a Kárpátia Filmszínház is most nyitott a Délvidék Házban, így  nem maradhat el a művész kedvenc filmje sem. Laár András megosztja velünk kedvenc filmjét, amely szintén fontos szerepet játszik életében. A film megismerése után egy beszélgetésre is sor kerül, ahol a művész maga fejti ki, miért is választotta ezt az alkotást. Ez egy tökéletes alkalom arra, hogy mélyebben bepillantsunk Laár András gondolkodásmódjába és inspirációiba.

Jegyeket elővételnben a Kárpátia Filmszínház oldalán: ITT lehet megvenni. Vagy még egy villámjátékon nyerni nálunk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb