Video365

BYD, csökkenő lakáskamat, egyesülő irodák – minden feltétel adott, hogy a Duna House-ra bízd ingatlanod

Az elmúlt év végén hivatalosan is bejelentésre került, hogy a BYD Szegeden hozza létre az első, európai autógyárát, továbbá a lakáshitel kamata csaknem felére csökkent ez év elején. Akár ingatlan eladáson, akár vételen gondolkozol, ennél kedvezőbben aligha állhatnának össze a csillagok az ingatlanpiacot illetően. Bármelyik oldalon is állsz a Duna House szakemberei minden kérdésedre tudják a választ, Dr. Szabó Tamás és Dr. Imre Norbert tulajdonosokkal egy lakáspiaci körképet hozunk nektek.

“KÖNNYEBB LESZ ÉRTÉKESÍTENI AZ INGATLANOKAT”

Jelentősebb forgalomnövekedéssel zárult a 2023-as év az ingatlanpiacon, amely a 2024-es esztendőre is bizakodásra ad okot, 20-30%-os forgalomnövekedést prognosztizálnak a szakemberek. Dr. Szabó Tamás, a Duna House Szeged tulajdonosa mind vásárlóknak, mind értékesítőknek egyaránt jó hírrel tud szolgálni. Elmondása szerint, várhatóan nagyobb kereslet-és kínálat lesz mind az új, mind a használt ingatlanok tekintetében.

BYD – POZITÍV ÉS KERESLETNÖVELŐ HATÁSA LESZ

“Mindenféleképpen pozitív hatása lesz…” befektetői oldalról is felértékelődik városunk, beszállítókat, egyéb cégeket vonz Szegedre, infrastrukturális fellendülést hoz a gyárépítés a tulajdonos szerint. Hasonlóképpen vélekedik erről Dr. Imre Norbert, a Duna House Szeged tulajdonosa, aki megerősített bennünket abban, hogy “visszatérünk egy pár évvel korábbi hitelkamatok szintjére.” Véleménye szerint, a befektetői kedv is az ingatlanpiacra fog összpontosulni az idei évben, a kamatok csökkenése következtében. A Credipass üzletág révén a hitelügyintézésben is bátran fordulhatunk a Duna House szakembereihez, hiszen országos lefedettséggel, Magyarország egyik legnagyobb hitelközvetítői közé tartoznak.

“A DUNA HOUSE AZ ORSZÁG EGYIK LEGNAGYOBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA

A piacvezető szerep betöltésének több titka van, azonban az egyik, az együttműködésben, az irodák egymást támogató értékesítési mechanizmusában rejlik – mindezt már Kiss Anitától, az egyesülő, szegedi Duna House iroda vezetőjétől tudtuk meg. Szegeden, a Brüsszeli körút 12. szám alatt várnak mindenkit, aki eladni vagy vásárolni kíván ingatlant.

Operatőr: Magyar Andor

A Duna House Szeged irodáját itt találod:

  • Cím: 6721 Szeged, Brüsszeli körút 12.
  • Telefon: (30) 342 0119
  • E-mail: [email protected]



Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb