Szegedi Arcok

Napi prosztó: a dolgozók nevelgették és vásárolták a virágokat saját pénzből a klinika elé, de kilopkodták őket Szegeden

“Kedd reggel a kollégákkal szembesültünk, hogy a Klinikai Mikrobiológiai Intézet épülete elől hat virágunkat is kilopták” – jelezte szomorúan olvasónk, majd hozzátette, hogy előtte már egyet elvittek. Eszméletlen és tényleg elszomorító, hogy a növények sincsenek biztonságban, főleg úgy, hogy egy egészségügyi intézményről van szó.

Mint írta, a klinika kertészeinek segítségével igyekeznek szebb környezetet teremteni az épület elején a kertben, a növényeket pedig a saját pénzből vásárolta Olvasónk kollégája. Azt is hozzátette, hogy a növényeket tavaly tavasz óta gondozták a klinika munkatársai és reménykedtek abban, hogy megerősödnek, megmaradnak.

“Reméljük, minden áldott nap eszébe jut az elkövetőnek, hogy egy egészségügyi intézmény elől lopta” – zárta gondolatait Olvasónk, aki fotókat is küldött. Köszönjük neki!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb