Mindenmás

Fojtogatta, és be is zárta a barátnőjét egy férfi Szegeden

Vádat emeltek azzal a férfival szemben, aki féltékenységből bántalmazta, és be is zárta barátnőjét Szegeden – derült ki az ügyészség szerdai közleményéből, amelyben arról is írnak, hogy a férfi fojtogatta a nőt, és órákra bezárta a lakásba.

A közlemény szerint a vádlott és barátnője 2022. június 17-én az éjjeli órákban baráti társaságukkal szórakoztak egy társasházi helyiségben. A társaság távozását követően a férfi féltékenysége miatt vita alakult ki. A férfi a nő karját megszorítva, majd róla a felsőruházatát levetve erőszakkal arra kényszerítette, hogy a lakásba felmenjenek, majd annak szobájába magukat bezárta.

FOJTOGATTA A NŐT

Mint kiderült, a nőnek a hajnali órákban, a vádlott figyelmetlenségét kihasználva sikerült ugyan a lakásból kijutnia, azonban a férfi az utcáról újra visszarángatta a lakásba, ahol fojtogatni kezdte. A bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló dérüléseket szenvedett, és csak a délutáni órákban sikerült csak a lakásból megszöknie. Az ügyészség a férfival szemben könnyű testi sértés vétsége, valamint személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat. A bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb