Mindenmás

Ennyi volt, tényleg vége az ünnepeknek: bontják Szeged karácsonyfáját a Klauzál téren

Most aztán tényleg vége az ünnepeknek, ma ugyanis a szép időt kihasználva elkezdték bontani Szeged karácsonyfáját a Klauzál téren. Küldetését beteljesítve ezzel búcsúzik a karácsony igazi jelképe, hiszen a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. munkatársai lebontják, és elszállítják városunk karácsonyfáját.

Kedden délelőtt körbeszalagozták és lezárták a Klauzál tér egy részét, cikkünk megírásának pillanatában épp a díszek leszedése zajlott egy darus kocsi segítségével a helyszínen. A díszektől nagyjából már megszabadított fenyőfa így festett kedden délelőtt:

Mint Makrai Lászlótól, az SZKHT ügyvezető igazgatójától megtudtuk, a fenyőfából idén mulcs lesz. A hatalmas fenyőfa egyébként tavaly november végén került a Klauzál térre, Újszegedről szállították a belvárosba, majd pár napon belül a díszek is a helyükre kerültek.

A SZEGED EYE IS BÚCSÚZOTT

Városunkban tehát ezzel végérvényesen vége lett az ünnepeknek. Már csak a Kárász utcán lévő új díszek emlékeztetnek bennünket a szeretet ünnepére, ám hamarosan azok is lekerülnek. Az 50 méter magas, zárt kabinos óriáskereket is összepakolták a múlt héten, majd a hétvégén már a 47-esen utazott téli pihenőjére.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb