Szegedi Arcok

Vármegyénk szülöttét, egy csongrádi nőtt vett feleségül az Oppenheimer egyetlen magyar színésze

Haumann Máté, Christopher Nolan Oppenheimerének egyetlen magyar szereplője titokban megnősült, felesége pedig a csongrádi születésű Nagyistók Edit lett – szúrta ki a cs3.hu.

Haumann Máté azt sem verte nagy dobra, amikor tavalyelőtt eljegyezte párját, Nagyistók Editet, ahogy azt sem kürtölte világgá, hogy időközben hivatalosan is összekötötték az életüket. A színész nemrég a Heti TV Hogy vagy? című műsorának vendége volt, ahol színészi pályájáról mesélt, és pont az Oppenheimer című mozi került szóba, amikor mellékesen megjegyezte, hogy menyasszonya immár a felesége.

SZILÁRD LEÓ SZEREPÉT KAPTA

Máté felelevenítette, hogy épp elment otthonról, amikor hívta a külföldi ügynöke, hogy megkapta Szilárd Leó szerepét. A színész megkérte az ügynökét, öt perc múlva hívja vissza, amíg ő visszasiet a lakásba. Ott aztán kihangosította a telefont, hogy a felesége is hallhassa a nagy hírt – írja a Story magazin.

NÉGY DÍJAT SÖPÖRT BE A FILM A GOLDEN GLOBE-ON

Az Oppenheimer egyébként egy 2023-ban bemutatott amerikai életrajzi filmthriller, amelyet Christopher Nolan írt és rendezett az American Prometheus című könyv alapján. A címszereplőt Cillian Murphy alakítja, további fontosabb szerepekben Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr. és Florence Pugh látható. Christopher Nolan grandiózus atombombás filmje négy díjat söpört be a januári Golden Globe-díjátadón.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb