MindenmásVideo365

Bárcsak ilyen szülinapunk lett volna nekünk is! A Tinker Labs Szülinapi Móka valami elképesztő!

Biztosan emlékszel még Te is gyerekkorod egyik legjobb szülinapi bulijára. Játékok, kacagás és persze egy finom torta mindig garantálta, hogy a születésnap minden pillanata emlékezetes legyen. Képzeld el ezt Szegeden, a Tinker Labs-ben! A Szeged365 szerkesztősége is ellátogatott egy ilyen fantasztikus eseményre. Mutatjuk, milyen volt András születésnapja!

A Tinker Labs Szülinapi Móka egy olyan koncepció, amely a gyermekek számára egy felejthetetlen élményt kínál. A szülőknek csak a torta beszerzésével kell foglalkozniuk, mert a Tinker Labs gondoskodik minden egyébről. Az esemény során a gyerekek nem csupán csak játszanak és nevetnek, hanem különféle izgalmas és oktató kísérletekben is részt vesznek. Ezáltal a szülinapi buli nem csak szórakozást nyújt, hanem tudományos felfedezési lehetőséget is biztosít a kicsik számára.

Góbor-Csúszó Viktória korábban már bemutatta nekünk, miért különleges hely a Pluz utca 46/B szám alatt található Tinker Labs. Akkor arról mesélt stábunknak, milyen különböző csoportokban tanulhatnak náluk a kicsik a vulkánokról, kémiáról és más érdekes dolgokról játékosan. Ha még nem láttad a videónkat, itt megnézheted:

Most ismételten Viki fogadott minket, és mikor stábunk odaért a helyszínre, már a parkolóban hallottuk a kicsiket, ahogy boldogan éneklik a különböző születésnapi dalokat. Nem véletlen, ugyanis András születésnapját ünnepelte közel 20 gyermek. A gyerekek láthatóan élvezték a kísérletezést, és nevetésben tört ki, amikor a különféle reakciókat figyelték meg. A szülinap nem csupán örömet hozott a kicsiknek, hanem tanítva is fejlesztette képességeiket.

A Tinker Labs Szülinapi Mókája olyan élményt nyújt a gyerekeknek, amire egész életükben emlékezni fognak. Tehát, ha azt gondolod, hogy a gyermekednek egy igazán különleges születésnapi bulira van szüksége, ne habozz! Vidd el a Tinker Labsbe, ahol a szülinapi móka és tudomány kéz a kézben járnak, és garantáltan felejthetetlen élményben lesz részük. Bárcsak nekünk is ilyen szülinapunk lett volna!

Viki megpróbálta összefoglalni nekünk a Tinker Labs Szülinapi Mókájának lényegét: „Ez nem egy klasszikus szaladgálós, játszóházas, ugrálóváras születésnap…”. Na de mitől is más ez a születésnap, mint bármelyik másik? A legújabb vieónkból kiderül:

Ha szeretnél Te is ilyen különleges születésnapot a gyermekednek, ne habozz felhívni a Tinker Labs Szegedet a +36 20 277 3217-as számon, vagy írj nekik e-mailt a [email protected] címre!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb