Közélet

Rövid időn belül már a második kazán adta fel a szolgálatot a Klúg Péter Iskolában: a kollégisták kénytelenek a termekben, matracokon aludni

Nincs szerencséjük a fűtéssel a Klúg Péter Iskolában: azt követően, hogy tavaly elromlott az intézmény kazánja, most egy másik kazán is felmondta a szolgálatot, ezúttal az, ami a kollégiumban biztosította a fűtést a diákoknak. Információik szerint a meghibásodott berendezés miatt az intézményben lakó negyven siket diák kénytelen a tantermekben aludni.

Nincs fűtés a szegedi a Klúg Péter Óvoda, Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Szakiskola, Diákotthon és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményben, írtuk meg novemberben. Akkor érdeklődésünkre az illetékes Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ elmondta, a kazán kijavítása folyamatban van, de a hiba elhárításáig rendkívüli szünetet rendeltek el.

IDEIGLENESEN MATRACOKON ALSZANAK A DIÁKOK

Sajnos úgy néz ki, továbbra is rájár a rúd az intézményre: az idei évet egy újabb kazán meghibásodásával indították, ezúttal a kollégiumban lévő mondta fel a szolgálatot. Ezért néhány szülő haza is vitte gyermekét, akik maradtak, azokat a fűthető, üresen álló termekben, szobákban szállásolták el, ők ideiglenesen matracokon alszanak.

Az ügyben megkerestük az illetékes Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központot, amint válaszuk megérkezik, frissítjük cikkünket.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb