Mindenmás

Ennek nem fogunk örülni: újra emelkednek az üzemanyagárak a szegedi kutakon is

Miután életbe lépett a jövedékiadó-emelés második üteme múlt hét hétfőn, így január 15-től 21 forinttal emelkedtek az üzemanyagárak, szerdától ismét emelésre számíthatunk a Holtankoljak.hu információi szerint. Mint írták, szerdától a 95-ös benzinért átlagosan 585, míg a gázolajért 619 forintot kell fizetni literenként.

Szerdától ismét emelkednek az üzemanyagárak. A benzin esetében a nagykereskedelmi ár bruttó 4, míg a gázolajért bruttó 5 forinttal fizetnek többet a kutak a hét közepén. Így a holtankoljak.hu szerint az átlagárak a hét közepén az alábbiak szerint alakulnak a kutakon:

  • a 95-ös benzinért literenként 585, 
  • míg a gázolajért 619 forintot kell majd fizetni.

EGYES KUTAK ÁRAI AKÁR 10-20 FORINTTAL IS ELTÉRHETNEK

Azt ugyanakkor fontos hangsúlyozni, hogy ezek átlagárak, amelyektől az egyes kutak akár 10-20 forinttal is eltérhetnek. Autópályaszakaszokon ennél is nagyobb a különbség, nyilvánvalóan felfelé. Sőt, az elmúlt hetekben többször volt rá példa, hogy a kiskereskedelemben végül nem jelent meg a nagykereskedelmi árváltozás és hiába drágított utóbbi, előbbi még csökkentette is az árakat – emlékeztet a VG.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb