Szegedi Arcok

Büszkeségünk: Minősített Könyvtár címet kapott a Somogyi-könyvtár

Szeged ismét bebizonyította, hogy mekkora pezsgő, értékteremtő kulturális élet zajlik városunkban. Kiemelkedő színvonalú munkájáért Minősített Könyvtár címet kapott a Somogyi-könyvtár, számolt be az intézmény a megtisztelő elismerésről közösségi oldalán.

Mint írták, a Kulturális és Innovációs Minisztérium idén is díjazta a kiemelkedő színvonalú munkát végző könyvtárakat és könyvtári tevékenységet végző szervezeteket.

MÁSODIK ALKALOMMAL NYERTE EL A KÖNYVTÁR A MEGTISZTELŐ CÍMET

A Somogyi-könyvtár 2023-ban újra, immár második alkalommal pályázta meg és nyerte el a Minősített Könyvtár címet, amelyet 2024. január 22-én, a Magyar Kultúra Napján vett át Pannonhalmán Sikaláné Sánta Ildikó igazgató és Dr. Binszki József, Szeged város várospolitikai alpolgármestere. A Minősített Könyvtár cím azt a magas színvonalú szakmai munkát ismeri el és jutalmazza, melyet a könyvtár 140 esztendős dicső múltjára alapozva immár több mint két évtizede a minőségirányítás elvei mentén végez.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb