KözéletVideo365

Tiszasziget új kincsének megnyitóján jártunk: Ferenczi Ferenc polgármester nyilatkozott nekünk (videó)

Egy igazán izgalmas eseményen vettünk részt, a tiszaszigeti új sportcsarnokának ünnepélyes átadóján. A Szeged365 kamerái a helyszínen voltak, hogy megmutassuk miért fontos lépés ez Tiszasziget életben.

Az átadón Kiss Balázs Imre, a Szeged365 kamerája előtt beszélgetett Ferenczi Ferenc polgármesterrel, aki megosztotta velünk gondolatait a sportcsarnok jelentőségéről és a közösség számára nyújtott lehetőségekről.

Az eseményen számos helyi döntéshozó és sportrajongó is részt vett, akik egyetértettek abban, hogy ez az új sportcsarnok nem csak a helyi sportolóknak nyújt majd kiváló lehetőségeket, hanem a közösség összekovácsolásában is fontos szerepet fog játszani. A létesítmény modern, tökéletes helyszínt biztosít különböző sportesemények és közösségi rendezvények számára is.

Ahogyan a polgármester is kifejtette, nagyon kellett már ez a létesítmény a településnek, az iskolásoknak, a sportolóknak, és a közösségi életnek is. Tiszaszigetről több alkalommal is írtunk már: itt épül már a nyugdíjasoknak egy különleges lakópark, és két szomorú tűzesetről is beszámoltunk, amely után egyből összefogott Tiszasziget közössége és egy emberként segítettek a családoknak. Legutóbb itt írtunk erről:

Az új sportcsarnok a sport mellett kulturális eseményeknek is otthont ad majd. A közeljövőben izgalmas programok várhatók, amelyek lehetőséget adnak a helyieknek és a környékbelieknek, hogy együtt élvezzék a sport és a kultúra örömeit. Természetesen igyekszünk Nektek mindegyikről beszámolni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb