Kikapcs

Az utolsó simításokat végzik a Bartók téren, szombaton hivatalosan is birtokba vehetjük

Jól halad a szegedi Bartók tér felújítása – mondta Nagy Sándor alpolgármester cirka másfél hete, de már az utolsó simításokat végzik a helyszínen. A meghirdetett esemény szerint szombaton adják át hivatalosan a szegedieknek, amelyre gyermekprogramokkal is készülnek.

Vegyük együtt birtokba a megújult Bartók teret címmel hirdettek eseményt szombatra, mely szerint ezen a napon végre hivatalosan is birtokba vehetjük a belváros legújabb terét. Az esemény délelőtt 10 órakor kezdődik és lesz:

  • lufihajtogatás,
  • forró tea,
  • farsangi kézműveskedés,
  • csillámtetkó,
  • farsangi édességkóstoló,
  • és gyermekprogramok.

Mindezek mellett a Szent-Györgyi Albert Agóra Medve napi programokkal készül, 11 órától pedig fellép a Csiga Duó gyermekzenekar.

ELBONTOTTÁK A BETONTÁMFALAT ÉS ZÖLDÍTETTEK

Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármester szerint 50 millió forintból történt meg a tér belsejét érintő rekonstrukció, elbontották a betontámfalat, zöldítették a teret és felújították a játszóteret. 30 millió forintba került a nyilvános illemhely, amit kihelyeztek, de a játszótér térfigyelő kamerákat is kapott.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb