Kikapcs

Neked kacat? Másnak kincs! – februárban visszatér a Mars téri használtcikk-börze

Nagyot megy a Mars téri használtcikk-börze Szegeden, így a következő hónapban is lesz Neked kacat? Másnak kincs!, sőt már a dátum is megvan: február 11. A kezdeményezés óriási sikert aratott, ezért februárban ötödik alkalommal lesz lehetőségünk megunt eszközeinken túladni Szegeden.

Október 15-én startolt el először a Mars téren a használtcikk-börze, majd hónapról hónapra nagy sikert aratott, így a következő hónapban, azaz februárban is lesz. Ezúttal február 11-én, 8.00-13.00 óráig adhatunk túl feleslegessé vált cikkeinktől, ekkor gazdát cserélhettek a megunt, de még használható otthoni kacatok.

KÉPREGÉNY, RUHA, CIPŐ – MINDEN JÖHET

Ahogy korábban, úgy most is mindenkit várnak, akiknek van otthon pár korábban nagy becsben tartott, de már fölöslegessé vált, jó állapotban lévő ruhája, cipője, esetleg műszaki cikke, könyve, képregénye, hanglemeze, konyhai eszköze. Jelentkezni itt lehet, február elsején.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb