KikapcsVideo365

Szakadj ki a hétköznapokból egy pohár borral és Borovics Tamás exkluzív borkóstolójával! Nekünk pedig pont van 2 jegyünk a Napfény Műterembe

A Napfény Műterem Szeged szívében nyitotta meg az exkluzív rendezvénytermét, ahol a magyar ikonok, a Szegedi Nemzeti Színház művészei és gasztronómiai remekek összeérnek hétről hétre. A mostani előadás különlegességét a humor és kultúra találkozása adja. Szakadj ki a mindennapokból és hallgasd végig Borovics Tamás kedvcsináló és hasizom remegtető egyedi előadását a borról- egy egészen egyedi megközelítésből. 

Ezt az estet sem fogjuk elfelejteni: garantálja ezt Boro, aki őrült hahotázást ígért nézőinek a vörös, a fehér, és a rozé mellé. Meg kell valljuk, bennünket önmagában el tud varázsolni a művész közelsége, az a leírhatatlan érzés, hogy nem egy távoli színpadon láthatjuk legnagyobb művészünket, hanem szinte az asztal végéről kapjuk a lehengerlő produkciót, ami megtöbbszörözi a katarzist bennünk. De ez az előadás most a humor jegyében könnyednek és barátiasnak ígérkezik, mi stábtagok nagyon várjuk már. 

Borovics Tamás nagyon közvetlen, fantasztikus színész, imádjuk, hogy itt van velünk Szegeden februárban is! Az esemény befogadóképessége viszont korlátozott, így, ha valaki nem szeretne lemaradni erről a kivételes eseményről, érdemes mielőbb beszerezni a jegyeket. Érdeklődni lehet e-mailben a [email protected] címen vagy telefonon a +36 30 952 6500 számon.

Mindenkit szeretettel várnak, hogy ezen a különleges estén együtt ünnepeljük a zenét, a humort és az ízeket. Ne hagyd ki ezt a fergeteges péntek estét, fogyassz a borkorcsolyákból, kortyolj a mámorító isteni nedűkből, és egyszerűen fújd ki a város zaját. Ne csinálj semmit, egyszerűen csak lazíts! Ahogyan említettük a Szeged365 Family kapott 2 vacsorajegyet az eseményre! Kattints IDE és nyerd meg Te a meghívást!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb