Mindenmás

Vonattal ütközött egy autó Kisteleknél, teljes útzár van a helyszínen (frissítve)

Vonattal ütközött egy autó Kisteleknél szerda délután négy óra körül, tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól. Tájékoztatásuk szerint egy sérültje van a balesetnek, jelenleg teljes útzár mellett folyik a helyszínelés.

Mint a MÁVINFORM írta közösségi oldalán a Szegedről Kiskunfélegyházára 15:11-kor elindult személyvonattal (7013) ütközött egy gépjármű Kistelek közelében. A balesetkor a fénysorompó jól működött, tilosat jelzett. A vonaton senki sem sérült meg.

Tájékoztatásuk szerint a helyszínelés ideje alatt – várhatóan késő estig – szünetel a forgalom Kistelek és Csengele állomások között, emiatt pótlóbuszokat rendel a vasúttársaság. A Budapest-Kecskemét-Szeged vonalon jelentősen hosszabb menetidőkre kell számítani.

FRISSÍTVE: A VONAT AZ ÁTJÁRÓTÓL 200 MÉTERRE TUDOTT MEGÁLLNI

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a baleset Kistelek és Csengele között, a Kistelek utáni első vasúti átjáróban. A Szegedről Kiskunfélegyházára tartó vonat az átjárótól kétszáz méterre állt meg. A helyszínre riasztott kisteleki hivatásos tűzoltók segítenek a szerelvényen tartózkodó néhány utas biztonságos leszállásában. Az utasokat Kistelekre szállítják vissza. Kistelek és Csengele között várhatóan késő estig szünetel majd a vasúti forgalom.

FRISSÍTVE: EGY EMBERT SZÁLLÍTOTTAK KÓRHÁZBA

Az Országos Mentőszolgálat megkeresésünkre elmondta, a helyszínről egy fiatal férfit szállítottak könnyebb sérülésekkel kórházba.

FRISSÍTVE: FOKOZATOSAN HELYREÁLL A MENETREND A SZEGEDI VONALON

Újraindult a vonatközlekedés Kistelek és Csengele között, ahol korábban baleset miatt nem jártak a szerelvények – közölte a Mávinform Facebook-oldalán. Mint írták, 18 órára befejezték a baleseti helyszínelést. A menetrend késő estére állhat helyre a Budapest-Kecskemét-Szeged vonalon, addig 20-40 perccel hosszabb menetidők is előfordulhatnak – tájékoztatták az MTI-t.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb