Szegedi Arcok

Irtó büszkék vagyunk: szegedi lett a 2023-as év iskolarendőre Csongrád-Csanád vármegyében (videóval)

Az elmúlt év legkiemelkedőbb és leglelkiismeretesebb munkája miatt az Év iskolarendőre díjat a szegedi Szekeres Károly rendőr zászlós kapta vármegyénkben, tudatta a Csongrád-Csanád vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Mint Szekeres Károly elmondta, óriási öröm és megtiszteltetés számára ez a díj. Mint elmesélte, korábban személyes kötődése nem volt ahhoz az iskolához, ahol szolgálatot teljesít, azóta viszont annyira megszerette az odajáró gyerekeket, mintha a családja lenne, s mint mondta, úgy érzi, ők is viszonozzák ezt a szeretetet.

A rendőr zászlós azt is elmondta, ezt a díjat a társának is köszönheti, aki mindenben támogatta és segítette munkáját, ezért nem volt kérdés, hogy ő volt az első, akit felhívott a jó hírrel, amikor tudomást szerzett a díjról.

A Csongrád-Csanád vármegyei rendőrség közösségi oldalán maga Szekeres Károly meséli el kedves élményeit, ami a gyerekekhez fűződik, ezt az alábbi videóban tudod megnézni:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb