Szegedi ArcokVideo365

Love Is in the Air! Olaszországig ment inspirációért a REÖK Cukrászda csapata, gyönyörű és különleges Valentin napi édességekkel várnak már szombattól titeket

Love Is in the Air! A Valentin nap közeledtével a szeretet, a szerelem örömteli érzése szövi át finom pókhálóként szívünket. Ez az a nap, amikor a szerelem valóban ott parázslik a levegőben, beragyogva lelkünket, s amikor világgá kürtölhetjük legmélyebb érzéseinket. Ennek pedig nincs ékesszólóbb bizonyítéka, mint a gyönyörűen megkomponált, könnyed, lágy édességköltemények, melyekből a REÖK Kézműves Cukrászda kínálatában idén sem lesz hiány.

El is látogattunk a belváros szívében található Magyar Ede tervezte szecessziós épületbe meglesni a Valentin- napi finomságokat, s bevalljuk, nem kellett kétszer mondani, hogy engedjünk az édes bűnbeesésnek. Mint Novák Ádám, a hely mestercukrásza beavatott bennünket, csapatuk idén még jobban beletette szívét-lelkét a Valentin napi édességköltemények megalkotásába, s egyenesen Olaszországig mentek az inspirációért, ahonnan Ádám olyan különleges fűszerekkel tért haza, mint a damaszkuszi rózsa, amit fel is használtak a Valentin napi csodák elkészítésénél.  

SZEMÜNK, SZÁNK TÁTVA MARADT A VALENTIN NAPI KÜLÖNLEGESSÉGEKET LÁTVA

Mint Ádám elárulta, az idei kínálatban különleges csokoládé bonbonok, kis tortácskák és nagy visszatérő kedvencek is helyet kaptak. A mesterien elkészített, szemet gyönyörködtető tortácskákban a vanília, az eper, a málna és a damaszkuszi rózsa harmonikusan lágy ízkombinációja dominál.

Az idei Valentin napi kínálatban nagy hangsúlyt kaptak a bonbon válogatások. Az apró édesség csodák apró gyémántokként, ékkövekként ragyognak, s már elegáns kinézetükkel elvarázsolhatják szíved választottját, pláne, ha meg is kóstoljátok őket. A válogatás tartalmaz egy falatnyi étcsokoládés, fehér csokis, illetve ruby csokis bonbont, melyekben extra ízként a különböző piros gyümölcsök dominálnak.

A repertoárból nem hiányozhatnak az évek óta igazi nagy slágereknek számító édességek sem, úgy, mint a csokoládé nyalókák, vagy a piros kis, már-már klasszikusnak számító szívecske. Ez utóbbi idén új köntöst kapott, most az alján csokoládés keksz található, amit egy könnyed eperhab mousse varázsol igazán légiessé.

FEBRUÁR 3-TÓL MÁR MEG IS KÓSTOLHATOD AZ ÉDESSÉG CSODÁKAT

Ha az édes ízek szerelmese vagy, akár pároddal, vagy egyedül az élmény kedvéért, ne feledd, a Valentin – napi különlegességeket február harmadikától, azaz már szombattól megkóstolhatod a szegedi REÖK Kézműves Cukrászdában és az Árkádban található Delimo Cukrászdában! Addig is lesd meg az édesség különlegességeket videónkban, ahol maga Novák Ádám mestercukrász mesél az ízek birodalmáról:

Ha pedig kedvet kaptál az édes bűnbeesésre, a REÖK Kézműves Cukrászdát itt találod:

Szeged, Magyar Ede tér 2

a Delimo Cukrászdát pedig itt:

Árkád Szeged, Londoni körút 3

Operatőr: Magyar Andor

Fotók: REÖK Kézműves Cukrászda FB oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb