Kikapcs

Őrület! Kettőt pislogtunk és elfogytak a jegyek, de mindenki nyugodjon le, a Napfény Műterem borkóstoló estje visszatér egy fergeteges csütörtök estén Borovics Tamással

A Napfény Műterem Szeged belvárosában hétről hétre tart rendezvényeket, amelyek felmelegítik a lelkeket és közelebb hozzák a kultúrát városunk szívéhez. A mostani előadás különlegességét a humor és kultúra találkozása adja. Alig pár napja árultuk el nektek, hogy Borovics Tamás, a hétköznapok mókuskerekéből egy kedvcsináló és hasizom remegtető különleges előadással készül kiszaggatni vendégeit, és mesélni igyekszik a borról, egy egészen egyedi megközelítésből. Na kapaszkodjatok! Vettünk egy levegőt, pislogtunk kettőt és egyetlen nap alatt elfogytak a jegyek!

Mindenki nyugodjon le! A Napfény Műterem borkóstoló estje visszatér egy fergeteges csütörtök estén, Borovics Tamás magával ragadó előadásával! Borovics szerint a szegediek habzsolják a művészetet és a kultúrát. Élvezettel tart előadást a napfény városában és garantálja az őrült hahotázást, a vörös, a fehér, és a rozé mellé. Meg kell valljuk, bennünket Szeged365 stáb tagokat önmagában el tud varázsolni a művész közvetlensége és lehengerlő produkciója, ami megtöbbszörözi a katarzist bennünk. De ez az előadás most a humor jegyében légiesnek, barátiasnak, és persze lélekemelőnek ígérkezik.

BOR, HUMOR, KULTÚRA, ami a szegediek dicső himnuszának alap szavai! Február 22-én ezek mind az asztalra kerülnek. Hagyd otthon az összes problémád, gondod, és csak élvezd az estét, ami csak a tiéd! Az esemény befogadóképessége viszont korlátozott, így, ha valaki nem szeretne lemaradni, érdemes már most beszerezni a jegyeket.

Érdeklődni lehet e-mailben a [email protected] címen vagy telefonon a +36 30 952 6500 számon. Mindenkit szeretettel várnak, hogy ezen a különleges estén együtt ünnepeljék a zenét, a humort és az ízeket.

Ne hagyd ki ezt a fergeteges csütörtök estét, fogyassz a borkorcsolyákból, kortyolj a mámorító isteni nedűkből, és egyszerűen fújd ki a város zaját! Ne csinálj semmit, egyszerűen csak lazíts! A legjobb hír, hogy nekünk, erre is van két jegyünk! Kattints IDE és nyerd meg Te a meghívást!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb