Kikapcs

Mindennap gyereknap! Csokigyurmázva és trallalázva mulathatnak a legkisebbek is az Árkád Csokifesztiválon Szegeden

Gyermekekkel kötelező lesz megjelenni az Árkád Csokifesztiválon, Szegedre érkezik az Alma Együttes, a Csiga Duo, és itt lesz a Grimm Busz Színház is, hogy a legkisebbeket szórakoztassa. Három nap, amikor az ország legjobb csokoládékészítő mesterei elhozzák manufaktúráik páratlan ízvilágú desszertjeit minden csokiimádó örömére. De nem csupán a kostólásról szól Szeged legédesebb rendezvénye, kicsik, de akár a játékos lelkű felnőttek örömére tarolni fognak a saját kézzel gyurmázható, alakítható és utána elfogyasztható édes belga csokifigurák.

Az ország legjobb édességmanufaktúrái egy helyen, az ÁRKÁD Szeged épületében. Annyi őrülten finom édességet falhatunk fel, hogy felsorolni lehetetlen, de az biztos, hogy mindenki örülni fog az INTERAKTÍV CSOKOLÁDÉ MŰHELY-nek, ahol CELEB SZEGEDI SPORTOLÓKKAL ÉS SZEMÉLYEKKEL találkozhatnak. Élesíthetik a telefonokat a mester fotókhoz, ugyanis itt lesznek az OTP-Pick Szeged játékosok, Szeged-Csanád GA játékosok, Kárász Anna olimpiai bajnok kajakos, Kis Máté Szeged sportolója díjas ökölvívó, Szilágyi Annamária Szeged kultúrájáért díjas színésznő, Magyar Kinga WBC interkontinentális bajnok ökölvívó, Nagy Péter súlyemelő és Olasz Anna világbajnok úszó.

Tejcsoki, étcsoki, fehércsoki, töltött, marcipán, parányi bonbon és nem utolsósorban végeláthatatlan cukorka hegyek, ameddig a szem ellát. Ennél édesebb programot el sem tudunk képzelni Szegeden, ugyanis február 9. péntektől egészen vasárnapig csokiban fog úszni a Napfény városa, érkezik az Árkád Csokoládéfesztivál! A kostólásra, jókedvre, zenére és különleges csokicsodákra három édes nap áll rendelkezésedre. Három nap, hogy birtokba vedd Csokiország új fővárosát Szegedet.

Tavaly a Csiga Duo szórakoztatta a legkisebbeket, ide kattintva olvashatod, mekkora bulit csináltak, a 2023-as Csokifesztiválon: 

A CSOKOLÁDÉMESTEREK JAVA MIND ITT LESZNEK VELÜNK EZEN A HÉTVÉGÉN!
Árkád nagy Csokifesztivál

Szeged Árkád: 2024. február 9-10-11.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb