Szegedi Arcok

Le a kalappal: 3 milliót nyert a Szerencsekerékben a 2023-as év Legszegedibb Gyógyítója, Dr. Rokszin Richárd (videóval)

Izgatottan vártuk a hétfő estét, ugyanis a 2023-as év Legszegedibb Gyógyítója, azaz Rokszin Richárd mérettette meg magát a szintén szegedi származású Kasza Tibi vezetésével fogatott Szerencsekerékben. A szegedi transzplantációs orvos az egyik civil játékos volt, míg a sztárvendég Xantus Barbara, aki a műsor egyik pillanatában még ki is nevette őt, amikor a zuhanyzás is szóba került. Rokszin Richárd bár nehézkesen kezdte a játékot, végül mindent vitt, és 3 millió forintot kaszált a Szerencsekerékben.

Még szombaton derült ki, hogy a Szerencsekerékben próbál szerencsét Rokszin Richárd, transzplantációs sebész, az év orvosa volt, aki egyébként a Konyhafőnökben is szerepelt, és ő lett a Legszegedibb Gyógyító is 2023-ban. Nagyon úgy fest, hogy a dokinak nem hagyott alább a kíváncsisága, hiszen a Szerencsekerékben is kipróbálta magát, ami az elején nem ment valami gördülékenyen.

NEHÉZ KEZDET, MAJD JÖHETETT A FŐNYEREMÉNY

A szegedi orvos még a második kör után is 0 forinttal menetelt a játékban, de ez a végén mit sem számított, hiszen mindent vitt. Kétmillióért játszott a végjátékban, ahol a “szerelem volt első látásra” témakört kapta, és az előre megadott betűk is szépen sorban jöttek, így végül nem volt nehéz a megfejtést összerakni fejben, ami a “kinéztelek magamnak” volt.

A Legszegedibb Gyógyító extra nyereményként még egymillió forintot kapott, így összesen 3 millióval jöhetett haza Szegedre. Az is kiderült a végén, hogy utazásra fogják költeni a pénzt, és még soha nem nyert ennyit vetélkedőn. Gratulálunk!

Rokszin Richárdot egyébként decemberben kaptuk el egy interjúra, amit itt tudsz megsasolni:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb