Szegedi ArcokVideo365

Mosolyra fel: így varázsol Neked Valentin napra, vagy akár esküvődre ragyogóan fehér fogakat a szegedi Korda Klinika

Nincs is vonzóbb a ragyogóan gyönyörű, fehér fogaknál. Ehhez pedig elengedhetetlen időnként a fogfehérítés. Főleg ilyenkor, amikor közeleg a Valentin-nap, hiszen a legszebb mosolyunkat szeretnénk szerelmünknek mutatni. Nem utolsó sorban pedig nyakunkon a XVII. Menyegző Esküvő-Kiállítás is, vagyis indul az esküvői szezon, amikor a menyasszonyok gondolatai már az előkészületek körül forognak, például azon, hogyan varázsolhatják tökéletessé mosolyukat a Nagy Napra. A szegedi Korda Klinikán a fogfehérítés nagyágyúját, Vass Henrietta dentálhigiénikust kérdeztük arról, hogyan is működik ez a kezelés, és mikor is érdemes belefogni, ha a nagy napunkra szeretnénk ellenállhatatlan, szép mosolyt.

A dentálhigiénikus a száj és fogak higiénéjével, egészségével, prevencióval és esztétikai beavatkozásokkal foglalkozik. A különböző esztétikai kezelések pedig igen népszerűek, hiszen ki ne szeretne ragyogó fehér mosolyt akár a közelgő Valentin napra, vagy menyasszonyként élete nagy napjára, vagy csupán azért, mert egy gyönyörű, egészséges mosoly feldobja közérzetünket a hétköznapokban és sokkal magabiztosabbá tesz.

EGY ALKALOM ELEGENDŐ AHHOZ, HOGY RAGYOGÓBBÁ VÁLJON MOSOLYUNK

A fogorvostól való félelem, azonban gyakorta eltántoríthat bennünket, attól, hogy akár egy esztétikai kezelésre felkeressük a dentálhigiénés szakembert, éppen ezért Henrietta megnyugtatott bennünket, a fogfehérítés egy teljesen fájdalommentes folyamat, s egy alkalom már elegendő ahhoz, hogy lássuk a különbséget, és merjünk fülig érő szájjal mosolyogni a világra. De, mi is történik a kezelés során? Mint Henriettától megtudtuk, a fogfehérítés az a folyamat, amikor a fogak szerkezetéből az elszíneződött anyagokat feloldják, s így a sárgásabb fogakat fehérebbé varázsolják egy-két árnyalattal.  

CSAK EGÉSZSÉGES FOGAKON LEHET A KEZELÉST ELVÉGEZNI

„Minden fogfehérítés egy konzultációval kezdődik. Ilyenkor megnézem, hogy a fogak és a lágyszövetek milyen egészségi állapotban vannak. Ha felmerül valamilyen probléma, először azt kell orvosolni, hiszen csak egészséges fogazatnál és fogágynál tudunk fogfehérítést végezni. Ezt követően majdnem minden esetben szükséges egy fogkő-eltávolítás” – árulta el Henrietta. Hozzátette, azt viszont érdemes figyelembe venni, hogy mindenkinek máshogy fehéredik a foga, a sárgásabb árnyalatokat például könnyebb fehéríteni, míg a szürkésebb árnyalatokat nehezebben.

HA ESKÜVŐDRE KÉSZÜLSZ, A NAGY NAP ELŐTT LEGALÁBB KÉT HÉTTEL ÉRDEMES FOGFEHÉRÍTÉST KÉRNI

A dentálhigiénés szakember abba is beavatott bennünket, ha a menyasszonyok, vagy vőlegények a Nagy Napra szeretnének fogfehérítést, érdemes az esküvő előtt legalább két héttel sort keríteni rá. A kezelés után pedig az eredményesség érdekében be kell tartani egy úgynevezett fehér diétát, vagyis ajánlott elkerülni az olyan ételeket, italokat, melyek könnyen elszínezhetik fogainkat. Így a maximális hatás kedvéért mellőzzük a kávé, a kóla, az energiaital, a csokoládé fogyasztását, ahogy a dohányzást is célszerű legalább erre az időre felfüggeszteni. Természetesen, ahogy Henrietta elárulta, egészséges fogak esetén, ha az erősen színező hatású fogyasztási cikkeket száműzzük mindennapjainkból, a fogfehérítést követően akár két-három évig is ragyogni fog mosolyunk, nem kell megismételni a kezelést.

TUTI, VALENTIN NAPI KEDVEZMÉNYT IS TARTOGAT PÁRODNAK ÉS NEKED A KORDA KLINIKA

A fogfehérítés azonban nem csupán a Nagy Napunkat varázsolhatja még tökéletesebbé. Gondoljunk csak a közelgő Valentin napra, hiszen nincs is vonzóbb egy magabiztos mosolynál, pláne, ha mindkettőnk arcán ragyog az a bizonyos lehengerlő mosoly. A Korda Klinika csapata is jól tudja ezt, ezért egy igazán exkluzív ajánlattal készül a szerelmespároknak. Mint Henriettától megtudtuk, a Korda Klinika dentálhigiéniai szakrendelésén egészen február 29-ig, most egy teljes árú fogfehérítés vagy fogkő-eltávolítás mellé egy ugyanolyan kezelést adnak 50%-os kedvezménnyel. Ezzel a mosollyal pedig biztos leveszed a lábáról kedvesed!

Ha te is szeretnél ragyogóan fehér mosolyt életed fontos eseményeire, keresd a Korda Klinikán Vass Henriettát, aki nagy szakértelmével és tapasztalatával segít neked még tökéletesebbé varázsolni a különleges alkalmakat, vagy akár feldobni a szürke hétköznapokat. A Korda Klinikát az alábbi elérhetőségeken éred el:

KORDA KLINIKA
Szeged, Korda u. 18, 6725
Telefonszám: 
+ 36 30 099 3379
+36 62 444-493
Nyitva: 8-tól 8-ig, hétfőtől péntekig!

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb