Szegedi ArcokVideo365

Kalmár Motor szervizvlog by Kohajda Miklós: ezért borzasztóan fontos a hajtószíjak folyamatos ellenőrzése, ha nem akarsz több százezer forintot fizetni

Vadonatúj vlogsorozattal érkezik a Kalmár Motor Kft: az Algyői úton található vállalkozás az idei évben is meghirdette a nagy sikerű, úgynevezett 21 pontos átvizsgálást, ami természetesen több részből áll össze. A videósorozat első epizódjában Kohajda Miklós, a Kalmár Motor Kft. szervízvezetője azt magyarázza el Nektek, hogy miért elképesztően fontos a segédberendzés és a hajtószíjak ellenőrzése.

Legújabb, benzinszagú vlogsorozatában mutatja be az idén is meghirdetett, úgynevezett 21 pontos átvizsgálását a szegedi Kalmár Motor Kft. Az üzem szervízvezetője, Kohajda Miklós az első részben arról mesél Nektek, hogy miért fontos a segédberendezés és a hajtószíjak ellenőrzése – megsúgjuk, leginkább azért, hogy elkerüld a vaskos javítási költséget, na meg persze azért is, hogy ne szenvedj semmilyen balesetet.

NEM HALLOD, NEM LÁTOD, DE KOMOLY PROBLÉMÁT OKOZHAT

A szervízvezető kiemelte, a dolog azért is különösen veszélyes, mert ha a segédberendezés szíj szakadozott, azt sem hallani, sem pedig látni nem fogja az autó vezetője. Itt jön a képbe a 21 pontos átvizsgálás, melynek ez is része: ha begurulsz az autóddal az Algyői úton található Kalmár Motorhoz, akkor a hozzáértő szakértők rögtön megmondják, hogy a szíj meddig bírja még. A dolog azért is fontos, mert ha egy ilyen szíj elszakad, abból több problémája is lehet a kocsidnak:

  • nem lesz töltése a gépjárművednek, ami miatt nem tudsz tovább haladni
  • valamilyen elektromos vezetéket is lecsaphat
  • sőt, még a vezérlésed is átugorhat, ha az egyik szíj becsúszik a másik alá

A legfontosabbat pedig a végére hagytuk:

mindez akár több százezer forintos költséggel is járhat.

Ne bízd a véletlenre a szeretett négykerekűd sorsát, inkább vidd be a Kalmár Motor 21 pontos átvizsgálásra, mutatjuk, hol találod őket:

@szeged365

Kalmár Motor Szerviz vlog by Kohajda Miklós: ezért borzasztóan fontos a hajtószíjak folyamatos ellenőrzése, ha nem akarsz több százezer forintot fizetni.

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb