Sport

Olasz Anna szerdán pályafutása utolsó úszására készül egy világbajnokságon: “nincs más dolgom, mint nosztalgiázni és kiélvezni minden percét”

Szerdán a nők és a férfiak 5 kilométeres versenyével folytatódik a nyílt vízi úszók viadala a dohai vb-n. A hölgyek futamában egyvalaki igen különleges érzésekkel indul neki a távnak: Olasz Anna pályafutása utolsó úszására készül egy világbajnokságon, írta meg a Nemzeti Sport.

EZ OLASZ ANNA HETEDIKN VB-JE

Szerda délelőtt Olasz Anna utoljára áll fel a pontonra egy világbajnokságon. A szegedi bajnok 2013 óta képviselte az állandóságot, azóta egy-két kivétellel kicserélődött a mezőny körülötte, ő viszont maradt, és rendületlenül úszta a távokat. Hetedik vb-jén vesz részt, ez ebben a szakágban döbbenetes teljesítmény.

MEGNYÍLT A LEHETŐSÉG EGY MÉLTÓ BÚCSÚRA

Igaz, eredetileg csupán tartalékként jött volna számításba, miután a fiatalok jobbnak bizonyultak nála a tavalyi decemberi, madeirai válogatón, Fábián Bettina januári betegsége miatt azonban megnyílt az út egy méltó búcsúra – Annának a klasszikus „Last dance” majd a belgrádi Eb-n esedékes, júniusban.

“NINCS MÁS DOLGOM, MINT NOSZTALGIÁZNI ÉS KIÉLVEZNI MINDEN PERCÉT”

„Ez egyhetes sztori, hogy hivatalossá vált az indulásom, igaz, amikor Bettiről jött a hír januárban, kezdtem sejteni, hogy akár úszhatok is itt. Máshogy készültem volna nyilván, ha mondjuk egész ősszel tudom, hogy úszni fogok a vébén, ettől függetlenül nemrég beszéltem a pszichológusommal, és vele is abban maradtunk, hogy ez lesz az utolsó óra, amit egy világbajnokságon a vízben töltök, azaz nincs más dolgom, mint nosztalgiázni és kiélvezni minden percét” – mondta el Anna.

Forrás: nemzetisport.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb