GasztroVideo365

A konyha ördögi műveletei angyali bőrbe bújnak, sőt a TEFAL most 30% kedvezményt ad innovatív gépeire az ÁRKÁD Szegedben

Akár a lakás kedvenc pontjaként tekintesz a konyhára, akár igyekszel minél kevesebb időt ott tölteni, a cél ugyanaz: gyorsan, minél egyszerűbben jóllakatni, egyben elkápráztatni a családot finom és lehetőleg egészséges gasztronómiai alkotásokkal, időt és energiát is spórolva az ételek elkészítése közben. Ezek a trendek nem kerülték el a gyártók figyelmét sem: a Tefal élen jár a konyhai eszközök innovációja területén is, most a forrólevegős sütőket, elektromos főzőedényeket vesszük górcső alá, az ÁRKÁD Szegedben működő TEFAL bemutatóterem kollégáinak segítségével.

A VALENTIN NAP LEGTUTIBB MEGLEPETÉSE: AZ ÚJRAGONDOLT KUKTA

Ahogy az elektromos főzőedény neve is mutatja: itt egy edényről van szó, ami a hagyományos kukta továbbfejlesztett verziója és legnagyobb előnye, hogy a főzés művészetében kevésbé jártas laikusok számára is tökéletes választás. Férfiként is séfeket meghaladó képességekre tehetsz szert az eszköz által, lenyűgözve ezzel kedvesed vagy akár az egész családot. Az innovatív, szagmentes kukta ötvözi magában mindazokat az előnyöket, amelyeket egy gyorsfőző edény tud, ráadásul ebben még piríthatsz is, így könnyedén elkészíthetsz benne akár egy pörköltet is, mindössze fél óra alatt. A magyar nyelvű kijelzőnek köszönhetően könnyedén el tudsz igazodni a több száz, folyamatosan frissülő recept között, amelyet a My Tefal alkalmazás tartalmaz, de hogyha semmi erőd nincs már agyalni a nap végén azon, hogy mi kerüljön a családi asztalra, akkor a hűtő tartalmát megadva, az okos kis kukta ezt is megteszi helyetted.

“AZONNAL TETTRE, MUNKÁRA KÉSZ A KÉSZÜLÉK”

A forrólevegős sütők a hagyományos sütőkhöz hasonló légkeverés technológiával működnek, de kisebb sütőtérrel. A készülék emiatt sokkal rövidebb idő alatt éri el a sütéshez szükséges hőmérsékletet, nincs szükség például előmelegítésre, így az étel sokkal gyorsabban elkészül, és az energiafelhasználás is jóval kedvezőbb. A dizájnos, két sütőkosárral rendelkező Airfryer a legpraktikusabb megoldás, hogy ha magadra főzöl, de a nagyobb űrtartalommal rendelkező eszközök akár négy-öt főre is elegendő mennyiségű ételt képesek elkészíteni. Kezelőfelülete felhasználóbarát, manuális üzemmódot is tartalmaz, a Tefal csapata pedig online szakácskönyvvel és magyar nyelvű használati utasítással segíti vásárlóit. A grill funkció ás a grillrács által pedig friss és ropogós finomságokkal örvendeztethetjük meg szeretteinket és persze saját magunkat.

A legtutibb Tefal konyhai eszközökről egy gyors, informatív videót készítettünk nektek. Idő, energia és pénzspórolásra egyetlen szó a megoldás: Tefal! A cég ultramodern konyhai gépeit február végéig 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg az ÁRKÁD Szeged -1 szintjén, a kedvezményhez csak a SZEGED365 kuponkódot kell bemondanod érkezéskor.

Operatőr: Magyar Andor

A TEFAL kínálatát itt találod:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb