Smart Szeged

A geotermikus fűtés a megoldás Szegeden! Mutatjuk, hogy járul hozzá a Cédrus Liget a fenntarthatósághoz

A Cédrus Liget Lakópark már most is sok szegedinek ad otthont, akik élvezik a modern szolgáltatásokat, és természetesen azt, hogy a geotermikus fűtés miatt maximálisan kiszámítható a rezsiköltség. A modern lakóparkban már található szülészet, biztosító cég, de tudomásunk szerint több IT cég gyönyörű és fenntartható székhelye is. Egyre többen pedig befektetés céljából vásárolnak a Cédrus Liget Lakóparkban lakást.

A geotermikus fűtés eleinte ismeretlen volt sokunknak, viszont mióta kiderült, hogy a Cédrus Liget ezt a fenntartható és környezettudatos megoldást választja, rajongunk érte, ugyanis ez Európa legnagyobb geotermikus fűtési rendszerének lakóparki mása. A világban hatalmas kincs a kiszámítható és pénztárcabarát rezsiköltség, legyen szó befektetésről, vagy éppen otthonunk megvásárlásáról. 

ZÖLD beruházás, ZÖLD pénzügyekkel

Manapság egyre fontosabbá válik a fenntarthatóság, és ez nem csak a természetvédelemre, hanem a pénzügyekre is vonatkozik. Az ingatlanpiac egyik legújabb szereplője nemcsak geotermikus fűtéssel támogatja a zöld törekvéseket, de a finanszírozás terén is innovatív megoldásokat kínál. Elsőként kiemeljük azt a tényt, hogy csak a vételár 20%-át kell befizetni és máris beköltözhetünk, sőt, az egyedi megállapodás alapján fizethetjük a lakást és a bérleti díjat is, így zavartalanul élhetünk már az új otthonunkban. Ezzel a konstrukcióval a Cédrus Liget Lakópark lehetőséget ad arra, hogy új otthonunkat kipróbáljuk, mielőtt teljes mértékben elköteleződnénk mellette. Abban is segít, hogy amíg a bankkal el tudjuk intézni a pénzügyi konstrukciókat, addig is élvezzük a lakópark adta lehetőségeket. Erről korábbi cikkünkben már írtunk:

A geotermikus fűtés a pénztárcádat is kíméli

A teljes létesítmény hőszolgáltatásáról saját geotermikus rendszer gondoskodik. A padlófűtés és az alapfelszereltségbe tartozó lakásonként szabályozható klímarendszer páratlan emisszió mutatókat, és több, mint 30%-os rezsicsökkenést garantál. Minden lakás önálló almérővel rendelkezik, így a központi üzemeltetés és karbantartás minden előnye mellett kizárólag a saját fogyasztás után kell fizetni. Az energiatakarékos lakások megfelelnek az MNB ZÖLD OTTHON PROGRAM feltételeinek.

Száz szónak is egy a vége, a geotermikus fűtés nem csak zöld, nem csak fenntartható, de a pénztárcánkra is nagyon jó hatással van. Minden további információért látogassatok el a Cédrus Liget weboldalára.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb