Mindenmás

Búcsúlevél nélkül távozott Delta: kabalamacskájukat keresik a hódmezővásárhelyi tűzoltók (frisstíve)

Keressük! Kabalamacskájukat keresik a hódmezővásárhelyi tűzoltók! – ezzel a kezdettel közölt posztot a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a Facebookon.

Mint kiemelték, búcsúlevél nélkül távozott Delta, a hódmezővásárhelyi laktanya állandó lakója. Aki most már nem állandó lakó.

SUNNYOG, KUNYERÁL, VAGY LAPUL

“A tűzoltó-identitással rendelkező, lángnyelvhomlokú macska jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, sunnyog, kunyerál vagy lapul. Akármit is csinál, el tudja hitetni, hogy aranyos, kedves, szelíd állat. De nem az, veszélyes érzelmi manipulátor, akit csakis a tűzoltók képesek megfelelő mentális állapotban tartani. Vigyázz az érzelmi morzsaszórókkal! Mi szóltunk!” – írták a posztban. Ha valakinek információja van a cicáról, kérik, vegye fel a kapcsolatot a hódmezővásárhelyi tűzoltókkal!

FRISSÍTVE: MEGLETT A CICA

Nemrég jött a hír: a cica szerencsére meglett! Delta pár hete veszett el, a vásárhelyi laktanya bentlakásos „munkatársa” volt, ám most előkerült.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb