Mindenmás

Napi pakk: tavaszias jó idő vár ránk Szegeden, ma lezárják a Victor Hugo utca egy szakaszát

Ma is kitart a tavaszias jó idő Szegeden, úgyhogy a téli kabátot nyugodtan félredobhatjuk egy időre. Ha útra kelsz, jó, ha tudod, ma lezárják a Victor Hugo utca egy szakaszát. Ha tankolnod kell, nem ér majd meglepetés, nem lesz változás az üzemanyagárakban, viszont ez azt jelenti, hogy továbbra is tartja magát a benzin 600 forint feletti ára. Meghoztunk minden fontos infót szerda reggelre, itt a Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Tódor, Rómeó és Richárd nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 212 éve született Charles Dickens angol író (Copperfield Dávid).
  • 104 éve született Béres József tudományos kutató, rákkutató, a Béres csepp megalkotója.
  • 46 éve született Ashton Kutcher amerikai színész.
  • 39 éve született Kiss Ádám humorista.
  • 34 éve halt meg Karády Katalin színésznő (Halálos tavasz).
  • 62 éve született David Bryan rockzenész, billentyűs a Bon Jovi együttesből.

MA IS VELÜNK MARAD A TAVASZIAS IDŐJÁRÁS

Téli kabátokra nem sok szükségünk lesz, egy vastagabb kardigán vagy egy vékonyabb széldzseki is simán megteszi délutánonként, a hőmérséklet ugyanis korántsem mondható februárinak. Szerdán a felhőátvonulások mellett hosszabb-rövidebb időre ismét kisüt a nap, így velünk marad a tavaszias időjárás Szegeden. Az ország nagy részén élénk, erős, helyenként viharos lesz a délnyugati szél. Reggelre pára, köd képződhet, ekkor 5 fok körül alakul majd a hőmérséklet, majd napközben 11 és 16 fok közé melegszik a levegő városunkban.

MA LEZÁRJÁK A VICTOR HUGO UTCA, DEÁK FERENC UTCA – ROOSEVELT TÉR KÖZÖTTI SZAKASZÁT

Mint megírtuk, irtó szép lett Szeged legújabb ékessége, a Tóth Péter palota, ami már meg is csodálható. Folytatódnak azonban a munkálatok, hiszen szerdán az MVM átfeszített közvilágítási lámpákat szerel vissza a helyszínen. Ez azzal jár majd, hogy lezárják a Victor Hugo utca egy szakaszát.

TOVÁBBRA IS TARTJA MAGÁT A BENZIN 600 FORINT FELETTI ÁRA

Szerdától még nem változnak a hazai üzemanyagárak a benzinkutakon. Mint kiderült, a benzin és gázolaj nagykereskedelmi ára is változatlan marad a hét közepén.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb